HOROSCOP, miercuri, 21 decembrie 2016

Berbec 

Ai ajuns la finish asa cum ai dorit, dar nu detii tu toate meritele pentru acest final de capitol, pentru ca ai fost ajutat permanent de cineva care a stat alaturi de tine. Daca acum culegi roadele finale, nu uita cine a participat la aceasta reusita. L-ai supara profund daca i-ai ignora contributia.

Nu fi egoist si nici nu trage pe turta ta toate meritele, ci trebuie sa recunosti ca ai avut un partener pe tot parcursul acestui proiect si fara el nu ai fi ajuns aici in aceleasi conditii. Scoate-i mai mult in evidenta rolul si multumeste-i!

Taur

Asteapta-te la discutii in contradictoriu, la controverse si animozitati in orice incercare de comunicare, pentru ca nici tu, nici ceilalti nu va puteti abtine de la remarci acide. Parca ai fi prins in mijlocul unei furtuni si nu stii incotro sa mergi, orice ai face. Lucrurile se precipita si nasc o stare de nervozitate extrema. Si tu esti irascibil, fara indoiala, dar ai si ghinionul sa te afli printre oameni agresivi din fire care toarna gaz pe foc la o banala disputa.

Gemeni Horoscop 21 decembrie 2016
Se apropie un eveniment ce va avea la origine un verdict, o judecata, un raspuns cu tenta oficiala pe care il astepti cu sufletul la gura. Optimismul nu te paraseste nici acum, inaintea momentului decisiv, si cat timp privesti totul cu maxima incredere si lasi gandurile pozitive sa dea tonul, totul va iesi foarte bine! Nu are rost sa te temi de acel raspuns, pentru ca el poate fi unul foarte bun, ce va deschide noi perspective pentru tine.

Rac

Ai muncit mult, dar ai ajuns undeva la o rascruce de drumuri si nu stii incotro sa mergi. Esti influentat de cei din jur pentru ca auzi pareri foarte contradictorii si fiecare te impinge intr-o cu totul alta directie. Ce sa alegi?

Mai bine iei o pauza si astepti sa se mai sedimenteze lucrurile inainte de a intelege mai bine pe ce nivel ai ajuns. Dupa o vreme, vei privi lucrurile mai detasat. Vei sti sa discerni mai usor intre atatea variante disponibile. Ba mai mult, in timp se mai pot ivi inca informatii suplimentare care sa te ajute sa iei o decizie corecta in deplina cunostinta de cauza.

Leu

N-ai cum sa te simti bine intr-o atmosfera atat de sumbra ca cea in care nimeresti azi fara voia ta, ca atare, daca vrei sa salvezi ziua, trebuie sa iesi de urgenta din acel spatiu.

Resimti incarcatura energetica negativa care planeaza peste tot in jurul tau. In preajma ta s-au adunat numai oameni pesimisti, negativisti. Se plang de toate necazurile pamantului, or tu nu ai nicio legatura cu suferintele si grijile lor. Numai de tine depinde sa iesi de sub influenta lor nefasta, ca atare, daca nu ti-e pe plac ce vezi in jur, ajunge doar sa iesi afara. O gura de aer proaspat te va elibera de senzatia neplacuta!

Fecioara

Fii cinstit cu tine insuti si spune-ti, in sinea ta, ca e timpul sa te schimbi, sa modifici ceva la tine. Nu are rost sa-ti fie frica de aceasta renastere, pentru ca oricum presimteai ca vine, dar te tot tineai de ceea ce cunosteai deja, ca nu cumva sa gresesti.

N-ai motive de teama, esti in cea mai buna perioada de remodelare a propriului tau eu. Trebuie sa recunosti cat se poate de sincer ca nu tot ce ai, ce stii, ce faci e perfect, si de acolo e bine sa incepi marea transformare. Priveste-te ca si cum n-ar fi vorba de tine si spune cu mai mult curaj si cu sinceritate: ar trebui sa..., ar fi bine pentru tine sa..., e in avantajul tau sa... si apoi chiar sa pui in aplicare propriile indrumari.

Citește continuarea pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel