Horoscop, miercuri, 20 iunie, 2018

Crişan Andreescu / 20 iun 2018 / 09:06 Salveaza PDF Comentarii

Horoscop. Taurii vor fi într-un conflict cu tentă financiară, pe când Ravii Taci  vor suporta unele condiţii care nu prea le  convin, la prima vedere. 

HOROSCOP BERBEC MIERCURI 20 IUNIE
Primeşti veşti excelente din relaţia ta cu lumea, ca atare petrece cât mai mult timp în compania grupurilor largi de oameni, pentru că de acolo vin cele mai interesante informaţii.

Ai putea cunoaşte persoane noi, cu şansa ca, se aici, să se nască prietenii de succes şi de durată, pentru că descoperi în jur oameni cu care ai multe în comun, care privesc lucrurile la fel ca tine şi care simt faţă de tine aceeaşi afinitate ca şi tu faţă de ei.

Dintre străinii care îţi apar azi în cale se poate număra şi cineva care ţi-ar putea deveni, în timp, cel mai de nădejde prieten, deci caută-l!

HOROSCOP TAUR MIERCURI 20 IUNIE

Conflictele cu tentă financiară sunt la ordinea zilei azi, fie că e vorba de recuperarea unor bani, fie că e vorba de discuţii strict familiale cu privire la sumele pe care le manipulaţi fiecare acasă.

Merită să te lupţi pentru drepturile tale băneşti, chiar dacă ar însemna să-ţi faci inamici peste tot.

Dacă ştii că meriţi o anumită sumă de bani pentru un serviciu prestat în beneficiul altuia şi acesta nu te-a plătit aşa cum se cuvenea, adu-i aminte, chiar cu un dram de tupeu, pentru că de bună voie nu va scoate banii din buzunar.

HOROSCOP GEMENI MIERCURI 20 IUNIE

Situaţia financiară cunoaşte o clarificare, printr-o strategie nouă pe care o pui singur la cale.

Nu neapărat o şi pui în practică tot acum, ci mai mult schiţezi direcţiile de abordare pentru perioada următoare ca să ştii pe ce poţi să te bazezi.

Îţi pui mintea la contribuţie ca să găseşti soluţii salvatoare pentru a ţine sub control bugetul şi se pare că ai calităţile necesare pentru a face faţă cu brio! Poţi încheia noi contracte în avantajul afacerilor tale, poţi face o analiză retroactivă ca să ştii de unde vii şi încotro te îndrepţi.

HOROSCOP RAC MIERCURI 20 IUNIE

Taci şi suportă unele condiţii care nu prea îţi convin, la prima vedere.

Nu-ţi place deloc să o faci pe umilul, când tu ai o atitudine de lider şi orgolii imense, dar de data aceasta vei vedea că o poziţie inferioară, un ton scăzut şi puţină modestie nu strică deloc.

Ai multe de câştigat de pe urma unei astfel de atitudini, după principiul capul tăiat sabia nu-l taie. Taci şi suportă unele condiţii defavorabile acum, pe moment, pentru că ceea ce poţi obţine de pe urma unui astfel de comportament, chiar merită efortul.

HOROSCOP LEU MIERCURI 20 IUNIE

Ai multe motive de satisfacţie, de parcă ţi s-ar oferi, chiar din mai multe direcţii, exact acele lucruri de care avea nevoie inima ta.

Cel mai bine ar fi să te bucuri cu măsură, totuşi, să nu te entuziasmezi prea tare, ci să aştepţi ca lucrurile să se aşeze pe un teren mai sigur înainte de a spune tuturor cu ce te lauzi!

Cea mai mare bucurie e anturajul pozitiv în care te afli, pentru că ai norocul de a atrage alături de tine oameni tonici, veseli, optimişti, care îţi ridică şi ţie moralul.

Totuşi, undeva în adâncul inimii a rămas o fărâmă de prudenţă care-ţi spune că ceva ciudat se mai poate întâmpla în orice clipă.

HOROSCOP FECIOARĂ MIERCURI 20 IUNIE

Nu ai parte de colaboratori de încredere, de parcă ai fi nimerit într-un grup de persoane aiurite, superficiale, care fac tot posibilul să scape de responsabilităţi cât mai repede.

Cum să te bazezi pe sprijinul lor când ei nu se gândesc decât la distracţie, la concediu, la orice, numai la muncă nu?

N-ai cu cine lucra! Ori îi obligi să se apuce serios de treabă, ori îţi vezi singur de sarcinile asumate, pentru că, alături de ei, ai putea avea şi tu de suferit.

Neseriozitatea lor ar putea afecta şi reputaţia ta.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25