HOROSCOP, miercuri, 20 decembrie 2017

Balanță

Nu stii cum sa reactionezi in situatia de fata: sa te bucuri ca ti se acorda o sansa atat de buna si sa profiti de ea, sau sa fii mai circumspect si sa mai astepti detalii?

O fire optimista ca tine ar fi tentata sa priveasca latura buna a evenimentelor care se petrec sub ochii tai, dar intuitia iti spune ca mai stai, sa nu spui hop pana nu sari.

Lasa sa se mai sedimenteze lucrurile ca sa intelegi mai bine daca merita sa te bucuri sau ai ceva de invatat din toate acestea? Nu e nici bine, nici rau, dar se vor clarifica lucrurile.

Scorpion

Parca ar fi doua personalitati in interiorul tau care se lupta pentru suprematie. Esti la mijloc si nu stii pe care s-o asculti, pe care s-o lasi sa se manifeste liber si pe care s-o tii in frau, pentru ca nu ai vrea ca lumea sa descopere la tine trasaturi de caracter care nu te onoreaza.

Daca nu esti atent la propriul comportament, ai putea scoate la iveala ori slabiciuni de care ti-e jena, ori o agresivitate ce se poate transforma in rautate, daca nu o tii sub control.

Lumea se intreaba uimita care esti tu cu adevarat?

Săgetător 

Primesti o suma de bani care vine la momentul cel mai potrivit pentru a te achita de niste obligatii financiare. Ai toate motivele de satisfactie cu privire la bani, deci bucuriile acestei zile vor gravita in jurul cumparaturilor, achitarii de datorii mai vechi, onvestitiilor masive.

Termini ziua cu un sentiment de implinire profunda, pentru ca toate iti ies de minune: iti duci la capat planurile incepute si mai acumulezi si un oarecare beneficiu financiar. Banii pot aduce fericirea, uneori!

Capricorn

Banii pe care ii primesti ori nu sunt de ajuns pentru a-ti satisface o dorinta, ori nu sunt la nivelul meritat, desi ar trebui sa te ridici pentru drepturile tale.

Toleranta are si ea o limita, deci nu poti trece cu vederea ca esti platit prea putin sau ca eforturile tale nu sunt apreciate la justa valoare. Evident, fiecare simte ca merita mai mult, dar uneori trebuie sa-ti ajustezi pretentiile si in funcie de ce iti poate oferi cel cate te plateste.

Multi vor aminti de criza atunci cand vine vorba sa semneze cecul!

Vărsător

Ai nevoie de un sfat si nu stii de unde sa-l ceri. Culmea, dar sfatul cel mai bun nu-l primesti prin cuvinte sau prin discutii fata in fata cu o persoana, ci s-ar putea sa ajunga la tine, pe cai subtile, de la un... animal.

O lectie de viata poate fi data si de un cal sau de un caine, deci fii mai atent la aceste vietuitoare azi, ca sa descoperi ce mesaj au ele sa-ti transmita. Ceva din ceea ce vezi la animale poate fi folosit cu brio in viata ta umana pentru a-si restabili echilibrul interior si a merge mai departe cu incredere.

Nu oamenii sunt, intotdeauna, cei mai buni interlocutori sau sfatuitori sau profesori, ci natura poate avea oferi exemple mult mai puternice.

Pești 

Desi esti genul de om care trece multe cu vederea de dragul celorlalti, de data aceasta ai o ambitie cu totul ciudata, ce te face sa te lupti pentru parerile tale pana in panzele albe.

Nu mai tolerezi orice, nu mai accepti orice conditii, ci ai ceva de spus si sustii pana la capat ideea ta ferma. Chiar daca la originea acestor animozitati sunt banale diferente de gusturi, de data aceasta vrei ca parerea ta sa fie ascultata si respectata, dar nu inseamna ca-ti poti impune dorintele asupra tuturor.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel