Horoscop, miercuri, 18 iulie, 2018

Zodii
Zodii

Horoscop. Ziua de astăzi pentru Săgetători are două tăişuri: ori îi irită şi reacţioneză agresiv în cele mai nepotrivite momente, ori îi susține pentru a se  apuca de o activitate pe care o priveai cu puţină teamă.

BALANȚĂ

Te-ai împotmolit într-un punct sensibil în proiectul ce părea să înainteze foarte bine în ultima vreme. Azi stai pe loc ca să treci în revistă etapele parcurse şi a găsi pe unde se ascunde hiba. Asumă-ţi cu mai mult curaj propriile greşeli, pentru că ai comis pe undeva o eroare care îşi arată acum latura negativă.

Stă în puterea ta să treci peste acest hop cu o nouă lecţie învăţată ce te va ajuta ca, altădată, să rezolvi totul mult mai bine. E normal ca, pe moment, cât timp cauţi soluţii să-ţi pierzi curajul de a merge mai departe, dar după aceea totul va merge ca nou!

SCORPION

Nu poţi accepta şi pace o situaţie pe care nu o înţelegi pe de-a-ntregul, dar e posibil ca acest blocaj să fie legat şi de încăpăţânarea ta caracteristică. Ai senzaţia că singura părere avizată e a ta şi nici nu vrei să asculţi de alta.

E greu de spus: fii maleabil, fii flexibil, fii înţelegător, când spui nu la orice alternativă, dar te vei convinge singur la un moment dat că nu merită să te fixezi pe o unică idee. Există altele mai bune, şi a accepta şi alte unghiuri de vedere e un semn de înţelepciune şi de maturitate. Nu sta captiv într-o zonă limitată: eliberează-ţi mintea!

SĂGETĂTOR

Agitaţia zilei are două tăişuri: ori te irită şi reacţionezi agresiv în cele mai nepotrivite momente, ori te susţine pentru a te apuca de o activitate pe care o priveai cu puţină teamă. Ai chef de acţiune, de ceva nou, ceea ce e o raritate la tine, ca atare profită de acest avânt care te cuprinde şi canalizează-l într-o direcţie constructivă, care să nu dea nimic peste cap din tot ce ai ridicat până acum.

O modificare de sens nu este imposibilă, deci nu te crampona de lucrurile cu care eşti obişnuit, pentru că azi este favorizată iniţiativa îndrăzneaţă spre căi nebătute.

CAPRICORN

Dacă tot vrei să intri în polemici cu toată lumea, bazează-te numai pe cunoştinţe solide în acele domenii care nasc atâtea controverse. Nu-ţi da cu părerea fără să ai în spate şi bagajul potrivit de experienţe. Dacă nu ai date foarte certe, imediat se va trezi cineva să te contracareze şi nu se ştie cât de bine vei face faţă confruntării.

Ai tu un as în mânecă de care te poţi folosi cu succes, pentru că ai studiat problema îndelung şi ceea ce spui acum cu atâta vehemenţă e fapt concret pentru care ai băga şi mâna în foc, convins că nimeni nu te-ar putea contrazice!

VĂRSĂTOR

Ţine-ţi în frâu personalitatea ta şmecherească, pentru că ai putea avea mult de pierdut dacă apelezi la tertipuri mincinoase când sau unde nu e cazul. Deşi te pricepi de cele mai multe ori să manipulezi pe oricine în favoarea ta, de data aceasta scapi de sub control spiritul jucăuş şi superficial şi creezi o impresie proastă asupra ta.

Să nu te mire că unii te vor cataloga drept fals sau ipocrit, pentru că tu eşti vinovat de aceasta atitudine pe care ai lăsat-o să se vadă la suprafaţă. Deşi încerci să ieşi basma curată cu o glumă, nici aceasta nu pare să repare imaginea deja pătată.

PEȘTI

Mare grijă la schimbarea de sens pe care eşti gata să o decizi astăzi, deoarece e posibil să nu fie chiar cea mai bună alegere! Eşti atras de un drum facil, promiţător la prima vedere, dar care ascunde multe primejdii sau compromisuri pe care, mai devreme sau mai târziu, le vei regreta.

Nu accepta ceva nepotrivit caracterului tău doar pentru că ţi se promite ceva tentant la final, pentru că e un preţ mult prea mare de plătit pentru tine. Chiar dacă acum ţi se pare că e singura soluţie, după o vreme îţi vei da seama că nu merita. Gândeşte-te de două ori!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel