HOROSCOP, miercuri, 18 aprilie 2018

Balanță
Nu ai parte de colaboratori de incredere, de parca ai fi nimerit intr-un grup de persoane aiurite, superficiale, care fac tot posibilul sa scape de responsabilitati cat mai repede. Cum sa te bazezi pe sprijinul lor cand ei nu se gandesc decat la distractie, la concediu, la orice, numai la munca nu?

N-ai cu cine lucra! Ori ii obligi sa se apuce serios de treaba, ori iti vezi singur de sarcinile asumate, pentru ca, alaturi de ei, ai putea avea si tu de suferit. Neseriozitatea lor ar putea afecta si reputatia ta.

Scorpion
Esti cam nervos si nu se prea poate discuta cu tine. Raspunzi agresiv oricaror propuneri, refuzi invitatiile de a te alatura unor actiuni ce te-ar solicita la maximum, ba chiar dai cu piciorul unor lucruri care ti s-ar potrivi de minune.

Esti ostil si asta se vede dupa tonul pe care-l folosesti, dupa furtunile pe care le generezi in jurul tau, dupa atitudinea violenta pe care o abordezi, mai ales cand e vorba de aspecte cu care nu esti de acord. Calmeaza-te, altfel plantezi peste tot doar samanta de scandal.

Săgetător
Degaji un aer misterios azi in ochii celor din jur, incat multi nici nu stiu cum sa se apropie de tine. Pentru unii degaji prestanta, respect, admiratie, pentru altii pari de nepatruns, ai un aer distant ce le spune tuturor ca trebuie sa tina distanta!

Chiar daca vezi in ochii unora teama de a-ti vorbi, fii tu cel care le deschide usa spre dialog, cel care coboara la nivelul lor, pentru ca aerul superior pe care il abordezi nu e nicidecum un semn de infatuare sau orgoliu. Esti, de departe, cu un cap deasupra multora, dar poti folosi aceasta pozitie superioara pentru a deveni un exemplu demn de urmat pentru altii. Daca tu ai ajuns aici, si ei pot, deci arata-le cum!

Capricorn
Discutia pe care o ai azi cu reprezentantul unei institutii iti ofera startul ideal catre o directie noua. Ai terenul asigurat pentru un succes de toata frumusetea, avand de partea ta si legea, si instrumentele corecte pentru a ajunge la un rezultat bun.

Vestea oficiala pe care o primesti este stimulativa incat ar fi bine sa pui imediat in practica ideea pe care o ai, pentru ca ai de acum fundamentul necesar unui proiect de succes. Nimic nu te mai opreste din elan, ci sunt intrunite toate conditiile.

Vărsător
Cineva te stimuleaza sa te implici intr-o activitate noua, care merita atentie, numai ca interesul tau s-ar putea sa se stinga repede, descoperind ca roadele nu sunt chiar atat de interesante. Mai gandeste-te inainte de a investi timp si energie in aceasta directie, ca sa nu fie doar un foc de paie.

Totusi, la cheful de noutate care te cuprinde azi, nu poti sta degeaba, ci sigur te apuci de o activitate noua, dinamica, palpitanta, care iti pune bine in valoare spiritul de initiativa. Mobilizeaza-i si pe altii in acest proiect, ca sa poata evolua ca la carte.

Pești
Cand nu mai sperai nimic bun, iata ca apar si miracolele, dar ele nu vin cu forta in calea ta. Trebuie sa iti doresti ca lucrurile bune sa se materializeze, pentru ca daca tu continui sa ramai captiv intr-o zona sumbra a psihicului tau, e si normal sa nu gasesti nimic optimist de care sa-ti agati sperantele.

Sunt multe lucruri superbe in calea ta care merita valorificate, dezvoltate, descoperite, scoase la lumina, dar daca iti torni singur cenusa in cap, cum sa le observi? Poate iubirea e cea care te ingrijoreaza, dar daca una s-a sfarsit, o alta e foarte aproape de tine, gata sa sune la usa ta! Deschide sufletul si zambeste si orizonturile se lumineaza din nou!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel