EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 17 noiembrie 2021

Foto cu rol ilustrativ: Pixabay
Foto cu rol ilustrativ: Pixabay

Horoscop. Opoziție Marte-Uranus.

Marte din Scorpion va face astăzi o opoziție cu Uranus din Taur. Acțiunile noastre vor fi imprevizibile. Vor fi situații în care nu vom mai putea reacționa așa cum am facut-o până acum. Și bineînțeles, va fi nevoie să găsim noi metode. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj de Taur și Scorpion.

Berbec

Marte este guvernatorul tău. Aspectul acestuia cu Uranus te poate agita mai mult decât este cazul. Nu te grăbi din cauza fricii că ai putea pierde ceva!

Taur

Gesturile partenerului te irită și nu știi cum să reacționezi față de el. Astrele îți recomandă să încerci să nu îl învinovățești fără motive.

Gemeni

Agitația de la locul de muncă nu îți priește deloc. Te epuizează schimbările heirupiste ale colegilor, mai ales că sunt anunțate pe ultima sută de metri.

Rac

Este o zi bună pentru a găsi un echilibru între timpul petrecut pentru dorințele tale și cel consumat pentru a îi ajuta pe apropiați.

Leu

Vei duce problemele de la serviciu în sânul familiei, dar și viceversa. Va fi greu să setezi o limită.Încearcă să nu te lași acaparat de ele.

Fecioară

Opoziția dintre Marte și Uranus te va face mult mai vigilent și activ în gândire. Multe dintre gesturile tale vor fi de neînțeles pentru cei din jur.

Balanță

Atâta timp cât nu cheltuiești banii într-un mod impulsiv, ziua aceasta s-ar putea să fie una bună. Puțină laudă nu ar strica.

Scorpion

Faptele și gesturile celorlalți te motivează să te implici în acțiuni neobișnuite. Nu vei mai fi la fel de rezistent în fața schimbărilor.

Săgetător

Astăzi, capacitatea de a acționa îți va fi limitată. Mai degrabă participi în mod pasiv la ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Capricorn

Ai capacitatea de a motiva oamenii dragi. Depinde doar de tine dacă pentru o cauză bună sau pentru o frustrare de-ale tale.

Vărsător

Te întrebi dacă merită toate eforturile tale la nivel profesional. Și dacă nu cumva, multe dintre sforțări sunt exagerate și inutile.

Pești

O discuție îți va schimba modul de gândire. Vei reuși să observi și altă variantă pe care până acum nu ai vrut deloc să o iei în calcul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel