Horoscop, miercuri, 15 august, 2018

Crişan Andreescu / 14 aug 2018 / 18:03 Salveaza PDF Comentarii
Zodii
Descriere foto: Zodii

Horoscop. Săgetătorii au un moment în care auto-sugestia şi gândirea pozitivă fac minuni, ca atare aceștia trebuie să se aplece asupra psihicului lor. Pentru Pești, iubirea nu e întotdeauna sinceră, de aceea ar fi bine să rămână mai rece la gesturile de afecţiune ale unei persoane care încearcă să li se bage pe sub piele cu orice preţ.

Horoscop, 15 august 2018, BALANȚĂ

Eşti mai puternic decât ai putea crede, ca atare lasă toate temerile tale despre instabilitate care te încearcă, pentru că nu au nicio legătură cu tine. Toate aspectele vieţii tale, cele pe care pui tu cel mai mare preţ, sunt în siguranţă deplină, eşti protejat şi nimic nu se zdruncină.

Temerile nu au ce căuta acum în mintea ta, pentru că, dacă ai privi mai atent, ai vedea cât de bine s-au aranjat toate. Chiar şi ceea ce părea să dureze prea mult, mai mult decât ai fi sperat tu, e benefic, semn că unele lucruri nu se întâmplă atunci când vrei tu sau cum vrei tu, ci când acolo, sus, îi este permis să se întâmple. Calmează-te şi aşteaptă momentul adecvat pentru toate, fără să le controlezi pe toate!

Horoscop, 15 august 2018, SCORPION

Priveşte în jurul tău să vezi persoanele în vârstă care ar avea mare nevoie de o vorbă bună, de un sprijin, de prezenţa ta. Sigur ai un părinte, un bunic, un om pe care îl admiri şi îl respecţi, dar care nu se mai află în forma sa fizică de odinioară. Numai dacă i-ai da un semn şi ar însemna enorm pentru acesta, ca atare adu-ţi azi aminte de bătrâni.

Ştii cum se spune: cine n-are bătrâni, să-şi cumpere, dar dacă tu îi ai (încă) alături, preţuieşte-i! Vei vedea în ochii lor o recunoştinţă greu de egalat în altă parte, deci oferă-le ca dar în această zi câteva minute din viaţa ta. Le vindecă orice boală, orice griji, orice probleme, fii aproape de ei, deci!

Horoscop, 15 august 2018, SĂGETĂTOR

E un moment în care auto-sugestia şi gândirea pozitivă fac minuni, ca atare apleacă-te asupra psihicului tău şi transmite-i cât mai multe afirmaţii cu încărcătură pozitivă maximă. Lasă suspiciunea sau teama deoparte, ele nu au ce căuta în acest proces de amplificare a emoţiilor tale bune, deci scoate cât mai mult în evidenţă dorinţele tale cele mai mari prin cuvinte cu impact maxim: pot, vreau, ştiu, am!

Mai spune-le odată şi ai să vezi că lucrurile încep să se aşeze altfel în viaţa ta, pentru că totul porneşte din minte şi din inima ta. Programarea mentală de acest gen funcţionează perfect la tine, deci hai, dă drumul la bandă: pot, vreau, ştiu, am!

Horoscop, 15 august 2018, CAPRICORN

Fă în aşa fel, azi, încât să ai timp şi pentru sufletul tău – oferindu-ţi câteva ore de linişte, în care să stai doar cu tine însuţi – dar şi pentru prieteni, pentru că îţi extragi energia şi dintr-o parte şi din alta în mod egal.

A sta toată ziua retras în casă are doar parţial conotaţii pozitive: pentru că ai timp să citeşti, să te odihneşti, să meditezi asupra dorinţelor tale, dar nu pentru toată ziua, pentru că şi afară, în lume, în spaţii largi te aşteaptă câteva motive excelente de distracţie. Găseşte-ţi timp şi stare şi pentru unele şi pentru altele, pentru o zi cu adevărat benefică şi relaxantă pentru inima ta.

Horoscop, 15 august 2018, VĂRSĂTOR

Dacă cineva îţi dă azi o veste proastă, nu te lua după ce spune acesta, ci mai informează-te şi din alte surse. N-are rost să-ţi stricai ziua din cauza unuia care poate nu e în apele sale şi îşi varsă năduful pe tine într-un moment dificil. Păstrează-ţi calmul şi mai cere o a doua opinie de la cineva – de la alt medic, de la alt specialist, de la alt martor – pe cât posibil, imparţial, care nu e influenţat de starea negativă în care se afla primul tău mesager. Sigur nu e atât de grav pe cât o vede acesta, deci de tine depinde să redresezi situaţia, căutând o ieşire înainte de a te trage după el, în jos.

Horoscop, 15 august 2018, PEȘTI

Iubirea nu e întotdeauna sinceră, de aceea ar fi bine să rămâi mai rece la gesturile de afecţiune ale unei persoane care încearcă să ţi se bage pe sub piele cu orice preţ. Nu are intenţii pozitive, apelează la tertipuri incirecte pentru a-ţi câştiga simpatia şi chiar dragostea, dar va profita de încrederea ta după ce vei începe să ţii la el.

Eventual poate fi doar o aventură fără viitor şi dacă o iei şi tu ca atare, totul ar fi perfect, dar dacă te îndrăgosteşti de o astfel de persoană cu două feţe, ai putea suferi profund. La câtă iubire poţi tu oferi, nu meriţi o iubire falsă.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25