HOROSCOP, miercuri, 14 februarie, 2018

Balanță

Nu te indoi de ceea ce vine azi spre tine sub forma de ganduri, vise, idei. Par suflate din culise de un sufleur nevazut care iti spune, in secret, ce sa faci.

Aceste sfaturi benefice vin spre tine pe cai subtile dintre cele mai interesante: sub forma unui cantec auzi la radio, a unei discutii prinse din zbor pe strada, a unei fotografii vazute in ziar. Pune-ti mai mult in valoare creativitatea de care dai dovada, pentru ca ea te va ajuta sa rezolvi cu brio situatia in care te afli.

Bazeaza-te pe imensa inspiratie, pe resursele bogate de imaginatie, pe tot ce-ti trece prin minte, pentru ca sunt idei excelente care te pot propulsa mai rapid spre etapa urmatoare a planurilor tale. Ai curaj sa creezi!

Scorpion

Ai timp berechet sa stai si sa cantaresti o situatie incurcata. Nu te impinge nimic si nimeni de la spate sa te grabesti sa dai un raspuns imediat, deci ia-ti tot timpul necesar pentru a chibzui si a privi lucrurile din toate directiile posibile, ca abia dupa aceea sa extragi concluzia finala.

Cu cat analizezi mai atent, cu atat descoperi mai multe puncte de vedere si esti multumit ca ai avut suficient timp sa verifici totul cu atentie, pentru ca daca ai fi fost presat de termene limita, ai fi luat decizii pripite.

Profita de ragazul primit in dar!

Săgetător

Discutiile pe care le porti cu partenerul de viata au un efect pozitiv asupra voastra, in cuplu, iar respectul si increderea reciproca se amplifica.

La tot ce propui tu, din partea celuilalt vin doar cuvinte de incurajare si intentii sincere de a participa trup si suflet, tot asa cum si tu spui imediat da la tot ce are partenerul de spus.

Reusiti sa conlucrati excelent, punand fiecare in joc calitatile care i se cer pentru o relatie minunata: unul investeste suflet, celalalt ratiune, unul deschide drumul, celalalt urmeaza.

Capricorn

Se creeaza o atmosfera foarte placuta in grupul din care faci si tu parte, ceea ce va indeamna pe toti la dialog, la o cooperare fructuoasa, la o prietenie din care se pot naste rezultate care sa multumeasca pe toti.

Alatura-te colegilor cu interese similare si uniti-va fortele intr-un sens comun, pentru ca ceea ce iese azi din eforturile voastre adunate la un loc e demn de lauda!

Unul din secretele reusitei este optimismul, si atat timp cat va tratati unii pe altii ca de la egal la egal, ca buni prieteni, victoria comuna nu e departe.

Vărsător

Degaji o energie pozitiva debordanta pe care multa lume o apreciaza, deci sa nu te miri ca, dintr-o data, esti mult mai cautat si mai solicitat de prieteni.

Unii chiar iti pot face declaratii de dragoste sau de prietenie la care nici nu te astepti, dar responsabil pentru aceasta popularitate neasteptata este entuziasmul tau molipsitor pe care il pui in valoare pe oriunde ai trece.

Tu spui ca se poate orice si-i convingi si pe altii sa ti se alature, iar motorul principal al fiecarei actiuni esti tu.

Pești

Cariera ta cunoaste un moment de varf care merita sarbatorit alaturi de cei care au contribuit si ei la acest succes.

îAti muncit umar la umar pentru acest moment de apogeu, dar ati asteptat sa se aseze lucrurile pe un teren sigur inainte de a extrage o concluzie si a spune tuturor ce ati realizat.

Ai fost prudent, nu te-ai bucurat inainte de vreme, desi toata lumea era incantata de rezultate, dar ai dat dovada de discretie si precautie ca sa fii sigur ca nimic nu se poate rasturna in ultima clipa. Acum tragi linia finala si poti sa te lauzi tuturor cu mandrie!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel