HOROSCOP, miercuri, 14 decembrie 2016

Berbec

Ai facut candva o gluma ce parea a fi inofensiva, dar azi descoperi ca a avut efecte mai grave decat ai fi dorit. Te simti vinovat de situatia creata si te grabesti sa dregi cumva busuiocul, pentru ca nu-ti place sa vezi ca lumea te priveste cu raceala sau ostilitate. Nu exagera totusi cu sentimentul de vina, pentru ca exista riscul sa-ti iei pe umeri o povara mai mare decat ai merita si sa iti ceri scuze si pentru lucruri pe care nu le-ai spus.

Inainte de a-ti recunoaste greseala, analizeaza un pic daca tu chiar esti pe deplin vinovat de tulburarea apelor sau e vorba si de hachitele celuilalt. Tot o gluma ar putea repara situatia, dar caut-o cu grija!

Taur

Cineva iti ofera o mana de ajutor, dar ceva iti spune sa nu accepti atat de repede, de parca ai presimti ca in spatele aparentelor bune intentii, s-ar ascunde si un interes negativ. Nu mai fi atat de suspicios, nimeni nu-ti vrea raul, dar azi ai tendinta de a vedea chiar si in cele mai sincere gesturi de apropiere semne de ostilitate si adversitate.

Cel care este acum alaturi de tine chiar isi ofera prietenia pe tava, numai tu esti cel care respinge totul cu teama, ca nu cumva sa te increzi in cine nu merita.

Gemeni

Ai alaturi de tine un om care isi deschide inima in fata ta tocmai pentru ca are incredere deplina in sfaturile tale. Din prietenie sincera, ii vei oferi ajutorul tau, convins ca vei juca un rol cheie in rezolvarea problemei care il macina.

Nu esti direct implicat emotional, si tocmai capacitatea de a ramane detasat de ceea ce traieste acesta te ajuta sa-i oferi un sfat corect si concret. Ii vei castiga respectul si prietenia pentru o viata intreaga, pentru ca simte ca fara tine nu ar fi depasit impasul.

Rac 

O afacere pe cont propriu ar fi cea mai inteleapta decizie pe care ai putea s-o iei acum. Poate deja ai acumulat un capital care asteapta sa fie investit intr-o directie din care, intr-o zi, ar putea aparea beneficii materiale promitatoare.

Daca te bate demult gandul sa pornesti de unul singur intr-o afacere sau un proiect cu conotatii financiare, acum ar fi momentul ideal, dar nu te astepta la castiguri peste noapte. Ti se cere efort, rabdare si curaj pana vor aparea si rezultatele sperate!

Leu

Mare atentie la deciziile care privesc sumele de care dispui, pentru ca exista riscul de a te lasa atras intr-o capcana. Exista in preajma ta persoane care nu te privesc cu ochi buni, si la originea antipatiei sale pare sa fie situatia ta financiara. Stai cu ochii pe bunurile tale, pentru ca nu sunt in siguranta.

Ori te trezesti acasa fara portofel, ori faci vreo afacere proasta, deci, oricum ai privi lucrurile, tot nu-ti ies bine calculele! Nu te increde in cei care fac promisiuni de imbogatire rapida, pentru ca nu tu vei fi cel care castiga, ci ceilalti, pe seama ta!

Fecioara

Muncesti cu sarg, constient ca rezultatele unui proiect la care iti aduci contributia depind numai si numai de fortele tale. Detii toate resursele necesare unui succes deplin: si chef de munca, si energie, si rabdare, si ambitie, si mijloacele concrete de a pune in practica ceea ce ai cladit pana acum la nivel teoretic, deci nu mai e decat o chestiune de timp pana se vad roadele muncii tale.

Esti pe drumul cel bun, apar suficiente stimulente pe parcurs care iti confirma faptul ca ceea ce ridici cu mainile tale e de valoare si va avea efectele scontate la final, deci nu te opri: punctul final nu e departe!

Citeste continuarea pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel