Urmărește emisiunea live


Horoscop, miercuri, 13 iunie, 2018

Zodii
Zodii

Horoscop. Fecioarele au o şansă pentru  o întâlnire carele poate îmbunătăţi ziua, iar leii, dacă vor pleca la drum să nu se aștepte ca totul să decurgă fără peripeții. 

HOROSCOP BERBEC 13 iunie

Intri în legătură cu persoane oficiale, cu reprezentanţi ai instituţiilor statului, de la care aştepţi un document, o aprobare sau o soluţionare a unei chestiuni care depinde numai de ei. Te rogi să-i găseşti în toane bune, pentru că nu ai tolera ideea să mai vii şi mâine.

Birocraţia e cel mai mare inamic al planurilor tale, căci, peste tot unde te-ai duce, eşti nevoit să aştepţi, să te ploconeşti, să ceri smerit ceea ce ai nevoie, şi cum altă soluţie nu ai, trebuie să joci cum ţi se cântă, altfel nu ţi se rezolvă doleanţa.

HOROSCOP TAUR 13 iunie

Artistul din tine iese la suprafaţă, pentru că tot ce atingi, se transformă într-o operă de artă. Vorbeşti cu talent, scrii ca un adevărat maestru, cânţi minunat sau aranjezi orice obiect la locul potrivit cu mult bun gust, deci se poate vorbi de calităţi care te definesc şi pe care ar trebui să le foloseşti mai insistent.

Dacă nu ai deja veleităţi artistice sau chiar o carieră într-un domeniu legat de artă (muzică, pictură, literatură), caută mai serios prin bagajul tău de preocupări, că nici nu ştii ce scoţi la iveală. Pune mâna pe stilou şi scrie ce-ţi trece prin minte apoi fă public ce ai scris. S-ar putea să ai surprize mari!

HOROSCOP GEMENI 13 iunie

Tu ai răbdare, nu ai de ce să te grăbeşti să ajungi la un anumit scop, cât timp ai o garanţie certă care te asigură că vei ajunge la ţelul cel mare. Eşti conştient că lucrurile bune sunt cele care se clădesc lent, tocmai de aceea faci paşi mici dar siguri către rezultatele scontate.

Unii spun că tu încă visezi, dar nu eşti de aceeaşi părere, pentru că tu nu doar visezi, ci chiar faci ceva în acest sens. Construieşti totul cu cap, etapă cu etapă, până va fi un edificiu solid şi trainic, dar nu te lauzi încă. Aştepţi ca totul să fie gata şi apoi vei arăta ce ai realizat!

HOROSCOP RAC 13 iunie

Abordezi o atitudine oarecum nepăsătoare la problemele altora, de parcă nu ai avea nicio legătură cu acestea. Poate nu e rău să rămâi detaşat faţă de ce se petrece în jurul tău, mai ales dacă planează o atmosferă sumbră care de obicei te afectează, dar azi tu eşti într-o pasă bună pe care merită să o păstrezi pe tot parcursul zilei.

Lasă-i pe ceilalţi să se lupte cu piedicile şi cu eşecurile lor, pentru că nu te privesc personal. Nu trebuie să te pui de fiecare dată în pielea lor, că îţi strici tu tot cheful.

HOROSCOP LEU 13 iunie

Dacă pleci la drum, nu te aştepta ca totul să decurgă lin şi fără peripeţii, pentru că este o zi în care tot ce faci necesită eforturi suplimentare. Ori se schimbă traseul sau destinaţia pe parcurs, ori maşina îţi creează unele probleme, ori la capăt nu te aşteaptă ceea ce ai preconizat la plecare, încât te poţi întoarce acasă cu treburile nerezolvate.

Nu strică să te informezi înainte de plecare de eventualele situaţii neprevăzute care ar putea apărea, pentru că precauţia poate fi un atu. Cu cât te gândeşti mai din timp la eventuale incidente, cu atât ai putea să le rezolvi mai repede!

HOROSCOP FECIOARĂ 13 iunie

Ce şansă apare azi în calea ta! Poate fi vorba de o întâlnire care îţi poate îmbunătăţi toată ziua! Dacă porneşti cu un sentiment de oboseală şi apatie, acest om va avea pentru tine exact cuvântul potrivit sau gluma adecvată pentru a-ţi readuce zâmbetul pe buze, perfect pentru o zi de succes! Stai de vorbă cu lumea, pentru că dialogul purtat pe un teren paşnic şi amuzant va avea efecte excelente asupra stării tale psihice.

Dai randament mai bun dacă ai pe cineva alături cu care să discuţi şi să te sfătuieşti în permanenţă, pentru că aşa nu te simţi singur, iar suportul celor care ţin la tine contează enorm!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel