Horoscop, miercuri, 12 septembrie 2018

Zodii
Zodii

Horoscop. De multe ori Berbecii își  doresc să primească a doua şansă, cu gândul la un eveniment din trecut care n-a ieşit chiar aşa cum ai fi sperat, şi iată că azi li se oferă. Leii, dacă se simt cu musca pe căciulă cu ceva, dacă ştiu că nu aucu ce se lăuda în acest moment, mai bine ar sta cuminte în umbră o perioadă. 

Horoscop, 12 septembrie 2018, BERBEC

De multe ori îţi doreşti să primeşti a doua şansă, cu gândul la un eveniment din trecut care n-a ieşit chiar aşa cum ai fi sperat, şi iată că azi ţi se oferă! Ai grijă cum o foloseşti, ar putea fi ultima ocazie de a mai începe odată ceea ce altădată s-a împotmolit din vina ta. Aruncă o privire înapoi în trecut şi descoperă acel subiect care n-a fost dus la îndeplinire aşa cum se cuvine şi ia-l de unde l-ai lăsat. Acum ar putea merge mult mai bine, pentru că între timp ai mai acumulat ceva experienţă.

Horoscop, 12 septembrie 2018, TAUR

Presimţi că se apropie un eveniment care îţi inspiră o oarecare teamă dar, în loc să foloseşti timpul ce te desparte de acesta într-un mod constructiv, stai şi-ţi torni singur cenuşă în cap, lamentându-te întruna. Lucrurile ar putea fi gestionate cu bine, chiar dacă nu e vorba de un eveniment fericit, şi aceasta tocmai pentru că ai fost avertizat şi ai timp să le aranjezi pe toate în aşa fel încât să nu te afecteze urmările neplăcute. Zi mersi că mai ai câteva zile la dispoziţie pentru a te pregăti sufleteşte ca să treci cu brio peste acel hop.

Horoscop, 12 septembrie 2018, GEMENI

Linguşelile unui amic vor ajunge acolo unde şi-a propus, pentru că poate câştiga ceva de la tine doar pentru cu vorbe dulci. Apelează la minciună, la prefăcătorie, la măşti care te conving mult prea uşor, dar în spatele lor nu se ascund gânduri atât de bune. Din păcate, mai credul din fire, te vei lăsa păcălit de metoda sa de cucerire şi-i vei oferi, în final, ceea ce urmăreşte de la tine. Eşti atât de bun la suflet, încât tratezi gesturile sale de prietenie ca fiind sincere, dar el nu vrea altceva decât să-şi atingă scopurile prin intermediul tău.

Horoscop, 12 septembrie 2018, RAC

Dacă te simţi cu musca pe căciulă cu ceva, dacă ştii că nu ai cu ce te lăuda în acest moment, mai bine ai sta cuminte în umbră o perioadă. Nu trebuie să remarce şi alţii că nu ai făcut totul ireproşabil, că te-ai mai abătut de la reguli, că ai mai încălcat unele legi, că ai ocolit căile morale şi corecte, deci tăcerea se va dovedi a fi cel mai bun remediu ca să treci peste asta. Anonimatul e de preferat, dar în tot acest timp, dacă tot ştii că ai comis o eroare, fă tot posibilul s-o repari, pentru că, mai devreme sau mai târziu, tot va ieşi la lumină. Nu lăsa pe alţii să afle, ci rezolvă repede!

Horoscop, 12 septembrie 2018, LEU

Tu eşti un pic mai diferit decât restul lumii, dai dovadă de o originalitate de multe ori greu de înţeles, poate pentru că eşti un excentric, un avangardist, un rebel în multe privinţe, dar vei vedea că, aşa ciudat cum eşti, multă lume depinde de deciziile tale. Unii s-au săturat de rutină, de monotonie, de lucrurile pe care le fac la fel de ani de zile şi te privesc azi ca pe eroul lor salvator. Tu le arăţi altă cale decât tot ce au încercat ei înainte şi, deşi pare complet ciudată şi riscantă pentru ei, te vor urma cu încredere deplină, ca şi cum tu eşti ieşirea lor din banal.

Horoscop, 12 septembrie 2018, FECIOARĂ

Joci un rol cheie în rezolvarea unei probleme de serviciu cu care multă lume îşi bate capul. Tu eşti bine pregătit la nivel teoretic, ai acumulat deja informaţiile necesare pentru soluţionarea situaţiei de faţă, dar aştepţi să ţi se ceară părerea. Consideri că, dacă te bagi fără să fii consultat, ar fi un semn de infatuare. Îţi cunoşti valoarea, şi alţii ţi-o cunosc foarte bine, dar de data aceasta stai cuminte în banca ta până când colaboratorii ajunşi în impas vor ajunge la concluzia că trebuie să apeleze la tine. Abia după aceea orgoliul tău se va umfle în pene!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel