HOROSCOP, miercuri, 12 octombrie 2016

BERBEC

Vei avea parte de o cearta mai aprinsa cu un membru al familie dar ar fi bine sa incerci sa te calmezi pentru a nu iti strica buna dispozitie. Incearca sa asculti si problemele celor din familie pentru a putea gasi o rezolvare.

TAUR

Incearca sa nu iti faci planuri pentru aceasta zi deoarece o ruda apropiata te va vizita si vei fi nevoit sa iti schimbi tot programul. Va trebui sa faci unele drumuri scurte pentru a putea rezolva unele probleme legate de familie.

GEMENI

Simti ca unele probleme au devenit destul de apasatoare pentru tine si acest lucru te cam framanta pentru ca de obicei tu esti acea persoane pe umarul careia plang altii.

RAC

Daca te gandesti la unele afaceri poti fi sigur ca ziua de azi este perfecta pentru a le povesti si altora planurile tale si poate de a gasi si alte persoane doritoare sa ti se alature.

LEU

Este posibil sa ai o sensatie de nemultumire referitoare la felul in care decurg lucrurile in viata ta. Daca te gandesti sa compari modul tau de viata si al unei alte persoane ar fi bine sa renunti. 

FECIOARĂ

Este posibil sa vrei sa faci unele schimbari in casa iar acest lucru te va duce la o sesiune de cumparaturi. Poate vei dori sa te cumperi si unele cadouri pentru persoanele apropiate.

BALANȚĂ

Sunt sanse sa iti poti imbunatati situatia financiara cu ajutorul unei persoane apropiate ce iti va propune o noua afacere si poate vei fi invitat sa participi in unele proiecte pe termen lung.

SCORPION

Astazi este o zi buna pentru odihna, sa fii alaturi de persoana iubita facand planuri de viitor.Dupa-amiaza vei primi un telefon de la o persoana apropiata ce iti va da o veste destul de buna.

SĂGETĂTOR 

Vei fi foarte incapatanat si nu dori sa faci lucrurile asa cum cred ceilalti ca ar trebui facute iar acest lucru iti va oferi mici discutii in contradictoriu cu persoanele din jur. Ar fi indicat sa analizezi cu atentie cuvintele celorlalti si sa vezi daca nu cumva au dreptate in ceea ce spun.

CAPRICORN

Esti foarte bine dispus si vei incerca sa planuiesti o mica escapada intr-un loc minunat alaturi de persoana iubita. Prietenii te vor ajuta sa alegi destinatia potrivita pentru a putea sa iti surprinzi placut partenerul de viata. 

VĂRSĂTOR

Vei afla de la u coleg ca munca pe care ai depus-o la locul de munca va fi recompensata zilele urmatoare si vei castiga o suma importanta de bani.

PEȘTI

Astazi vei avea parte de o scurta calatorie in compania persoanelor dragi. Vei intalni unele persoane pe care nu le-ai mai vazut de ceva timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel