HOROSCOP, miercuri, 11 ianuarie 2017

  

Balanța 

Ca sa te simti in siguranta, e bine sa renunti la acea actiune de care ti-e frica. Un abandon nu e dovada de lasitate, ci dimpotriva, poate fi cea mai buna masura de protectie pentru ca tu sa mergi pe un teren solid. Nu lua dupa tine ceea ce-ti inspira teama, nu continua ceva ce simti ca nu va avea efectele dorite, ci mai bine arunci acum peste bord balastul inutil, ca sa poti merge mai departe mai usor. Stai si gandeste-te ce nu-ti mai este de folos in planurile in desfasurare si lasa-le acum aici, ca pe bagajul de care nu mai ai nevoie. Ai sa vezi ce usor vei inainta dupa aceea.

Scorpion

Ai invatat, in timp, de la viata tot ce iti este de ajutor pentru a merge mai departe fara teama, ca atare provocarea de acum nu e deloc periculoasa, ci o lectie foarte buna despre responsabilitate. Examenele vietii se aduna unul cate unul pentru ca tu sa capeti experienta si a scapa de nesiguranta sau teama, deci accepta evenimentele de azi, oricat de dificile ar parea la prima vedere. Efectele lor vor fi benefice pentru ca tu sa mai cresti, sa mai inveti ceva si sa te mai maturizezi un pic.

Săgetător 

Nu te grabi la rezultate imediate, nici la decizii pripite, pentru ca proiectul la care iti aduci contributia se cladeste in timp indelungat, dupa principiul incetul cu-ncetul se face otetul. Daca ai sari peste etape, ai vedea ca rezultatele vor fi minore, sub asteptari, si ca ai consumat inutil energie si timp pentru ele. Cu cat faci pasi mai mici, dar de perspectiva, cu bataie lunga, cu atat mai rodnica va fi in final recolta, deci cine te grabeste? Totul se coace in ritmul firesc, altfel strugurii recoltati prea repede vor fi acri.

Capricorn 

Tu esti creatorul lucrurilor importante pentru tine, deci mergi mai departe cu incredere totala in ceea ce vrei sa obtii. Rezultatul final va fi unul favorabil, pe placul tau, pentru ca, de fapt, tu construiesti acel proiect dupa gustul tau, dupa visele tale, exact pe sablonul asteptarilor tale. Nu astepta sfaturi de la altii, nici ajutor, deoarece doar tu stii cel mai bine ce trebuie facut. Increderea in roadele finale te impinge de la spate mult mai repede, astfel incat sa te bucuri de victorie in cel mai scurt timp posibil, dar la timpul potrivit!

Vărsător

Ca sa devii un maestru intr-un domeniu, trebuie sa accepti si erorile de pe parcurs, pentru ca nimeni nu s-a nascut invatat. Nu-ti fie rusine cu timpul pierdut ratacind pe cai nepotrivite, luand decizii aparent gresite, pentru ca si acelea au un rost in dezvoltare si perfectionare. Nu ai cum sa devii un profesionist peste noapte, ci doar parcurgand niste etape firesti, de incepator, de elev, de invatacel, iar micile gafe pe care le mai faci azi au rolul de a invata din ele. Astfel mai pui o caramida la perfectiunea spre care tinzi, deci nu te invinovati cand mai dai in bara.

Pești 

Daca reusesti sa privesti unele lucruri cu inocenta de copil, vei vedea mai multe resurse de valoare si mai multe aspecte frumoase decat un om matur. Ca atare nu te impovara cu griji si lipsuri, cand ceea ce ti se deschide in fata are o latura pozitiva pe care nu o poti observa decat cu un zambet pe chip, cu o gluma pe buze si cu o atitudine copilareasca permanent vesela. Ia in joaca unele lucruri care par dificile, pentru ca asa vei vedea ca orice se poate rezolva. Descopera cat de multe resurse bune ai, si nu doar ceea ce lipseste!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel