EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 10 noiembrie 2021

Horoscop, miercuri, 10 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, miercuri, 10 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Mercur conjuncție Marte/Mercur careu Saturn.

În primele ore ale dimineții, Mercur va face o conjuncție cu Marte. Iar spre seară, Mercur va face un careu cu Saturn. Astrele vă recomandă să aveți grijă atunci când vă implicați în discuții contradictorii. Cuvintele vor fi folosite precum arme și din lipsa încrederii, veți dori să vă apărați.

Berbec

Discuțiile despre bani te vor indispune. Sau cele despre cum ai putea tu să te îmbunătățești. Dar este o zi bună pentru făcut strategii.

Taur

Dacă partenerul este mai arțăgos, nu se întâmplă degeaba acest lucru. sigur sunt niște motive în spate. Curiozitatea și răbdarea te vor ajuta să afli.

Gemeni

Ai senzația că, la serviciu, toți au nervii întinși la maximum. Și parcă toți stau la pândă. Într-o asemenea atmosferă, este recomandabil să fii destul de prudent.

Rac

Vrei să fii lăsat să comunici liber despre ceea ce îți dorești. Vei disprețui orice tentativă a celorlalți de a-ți pune opreliști și chiar vei comenta din plin.

Leu

Un membru al familiei te va indispune serios în urma unei conversații. Îți dai seama că are limite, dar tot nu poți înțelege cum de nu poate accepta și altă variantă.

Fecioară

Astăzi vei avea o tendință exagerată de a critica, de a căuta nod în papură și de a folosi cuvinte incisive. Însă în același timp, mintea ta va funcționa extraordinar de bine.

Balanță

Te vei strădui să nu faci multe cheltuileli, însă va fi destul de greu. Va fi de ajuns să te plimbi pe lângă vitrina unui magazin și să uiți total de planurile tale.

Scorpion

Astăzi reușești să îi faci pe ceilalți să se ocupe de ce vrei tu. Ai o putere de convingere uimitoare. Asta și pentru că vei arăta multă încredere.

Săgetător

Te năpădesc unele amintiri. Îți vei petrece ziua având regrete și dobândind dubii legate de propria persoană. Oamenii dragi te vor ajuta.

Capricorn

Îți pui prea multe speranțe în oamenii apropiați. Orice așteptare de la orice altă persoană îți va provoca multe nemulțumiri.

Vărsător

Ai vrea și nu ai vrea să faci lucruri mărețe la locul de muncă. Dacă nu vei primi sprijin sau validare, vei renunța imediat la planurile tale.

Pești

Te agiți prea mult din cauza apropiaților. Evită să te implici în certuri! Astăzi, fiecare va dori să aibă dreptate și nu se va ajunge la un numitor comun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel