HOROSCOP, miercuri, 1 noiembrie 2017

Berbec 

Iubirea e cel mai frumos lucru de care ai parte azi, pentru ca te simti, pur si simplu, rasfatat in gesturi de afectiune si de simpatie din partea celor din jur, nu doar partenerul de suflet te alinta si te invaluie in cuvinte calde, ci chiar reusesti sa intri in gratiile tuturor, datorita talentelor pe care le pui in joc: amabilitate, un zambet placut pe chip, o vorba buna. Cat timp stii sa vrajesti lumea cu aceste instrumente infailibile, succesul tau in societate este asigurat. Foloseste-te de ele cu prisosinta, pentru ca ai sansa de a castiga noi prietenii sau poate inima celui pe care il iubesti.

Taur

Ferchezuieste-te, aranjeaza-te si iesi in lume, in medii cat mai populate si cat mai diverse, pentru ca exista sansa de a fi remarcat de cineva special! Daca dragostea lipseste din viata ta, in acest moment, azi se poate rezolva cu bine si acest punct lipsa, pentru ca apare ocazia de a intalni pe cel care ar putea deveni partenerul potrivit pentru visele tale romantice. Totusi, dragostea nu ti se ofera pe tava, ci trebuie sa vii si tu in intampinarea ei, daruind cat mai mult, nu doar asteptand sa ti se spuna vorbe frumoase!

Gemeni 

S-a terminat o etapa din viata familiei tale si a venit vremea sa va luati ramas bun de la tot ce a fost. Ati invatat ceva din cele traite, dar nu mai are rost sa duceti mai departe capitolul tocmai incheiat. Este un moment excelent pentru a trasa o noua directie impreuna cu cei dragi tie, trecutul fiind de acum inainte doar o amintire sau sursa unor invataturi intelepte. Priveste spre viitor de acum, nu te mai intoarce inapoi decat pentru a accesa, din cand in cand, atunci cand ai nevoie, cate o idee, cate o lectie acumulata, cate o informatie de demult. Concentreaza-te spre ce va fi!

Rac

Suferintele din amor nu scutesc pe nimeni, iar azi tu esti primul vizat de aceste surprize neplacute. Poate nu se intampla nimic grav intre tine si persoana iubita, dar planeaza o atmosfera mai sumbra deasupra voastra, din cauza unor influente din afara cuplului. Daca unul din voi e incarcat negativ de emotii si griji, e clar ca isi va revarsa problemele si asupra celuilalt si veti suferi laolalta. Totusi, cel afectat simte nevoia de a-si spune pasul in fata celui drag, asteptand ajutor, sustinere si intelegere.

Leu 

Chiar daca nu primesti raspunsurile potrivite atunci cand ai dori tu, trebuie sa ai rabdare pentru ca ele vin totusi odata si-odata. Tu deocamdata cere de sus ghidarea potrivita si apoi asteapta, pentru ca nu pot veni solutiile exact atunci cand vrei tu, trebuie sa iti educi rabdarea si sa faci pace cu timpul care trece in ritmul lui firesc. Asteptarea are si ea un rost, pentru ca pe parcursul trecerii zilelor sau saptamanilor pana la atingerea acelui scop, mai ai multe de descoperit, de aflat, de invatat, deci timpul nu trece in zadar, ci ca o acumulare de capital si experienta.

Fecioară

Tii mult la independenta ta, ca atare azi dai randament numai daca esti lasat sa faci totul pe cont propriu. Te descurci de minune in acele proiecte in care poti lua singur decizii, iti poti construi propria strategie, fara a astepta indrumari de la altii. Apar suficiente informatii utile pe care le poti in avantajul tau, iar contactul cu lumea este unul pozitiv, de vreme ce dai mereu exact de oamenii de care ai nevoie. Stii exact la cine sa apelezi si pe ce informatii sa te bazezi astfel incat sa-ti iasa toate perfect pe parcursul zilei.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel