Horoscop, miercuri, 1 august, 2018

Zodii
Zodii

Horoscop. Balanâele trebuie să se înarmeaze cu tot arsenalul lor de energie si de resurse. Sunt pe cale  să intre într-o competiție de idei. Pentru Pești, aceștia nu știu cum să mai iasă din situația în care se află, de aceea au nevoie de o părere  de la o persoana imparțială.

Horoscop, 1 august 2018, BALANȚĂ

Inarmeaza-te cu tot arsenalul tau de energie si de resurse, pentru ca esti pe cale sa intri intr-o adevarata competitie de idei si de forte pentru a obtine ceea ce iti doresti. Merita efortul, merita sa tragi tare, chiar si peste puterile tale, daca asa ti se pare, deoarece la final te asteapta rasplata maxima pentru tot ceea ce ai investit.

Nu trebuie sa te temi nici de competitorii tai, nici de armele la care vor apela rivalii tai, pentru ca, de departe, tu ai un as excelent in maneca pe care vei sti sa-l scoti la lumina la momentul oportun pentru lovitura de gratie. Totul va iesi exact asa cum iti programezi tu in minte acum, deci materializeaza-ti gandurile!

Horoscop, 1 august 2018, SCORPION

Nu te lasi pana nu termini complet ce ai inceput, de aceea tragi tare, chiar daca efortul suplimentar ar duce la epuizare. Insisti sa finalizezi azi un proiect la care muncesti de ceva vreme. Simti ca esti pe ultima suta de metri si nu te poti opri din elan pana ce nu pui punctul final.

Vrei sa te eliberezi de o sarcina pentru ca de maine trebuie sa te concentrezi la altceva si nu ai putea porni pe o cale noua ducand dupa tine restante netrezolvate. Fa tot piosibilul sa termini acum.

Horoscop, 1 august 2018, SĂGETĂTOR

Trebuie sa iti organizezi foarte bine timpul, pentru ca ai un program foarte incarcat de tot felul de sarcini marunte. Aparent, sunt neimportante, sunt fleacuri care nu merita prea multa atentie, dar pentru ca a sosit si vremea lor, trebuie sa te dedici lor cu prioritate.

In momentul cand le vei duce pe toate la indeplinire, vei vedea ca agenda ta se aeriseste dintr-o data, pentru ca ai resit sa stergi de pe lista o multime de lucruri minore. Nu iti dai seama de greutatea lor pana ce nu te eliberezi de ele.

Horoscop, 1 august 2018, CAPRICORN

Visezi frumos, la un scop maret in care investesti toate resursele tale de energie, de optimism, de talent! Ai sansa de a te afirma si speri enorm de la aceasta sansa unica, de care trebuie sa profiti in fiecare moment favorabil de care dispui. Nu lasa pe altii sa puna mana pe reusita care iti este dedicata, ca atare trebuie sa descoperi in tine o ambitie de fier pentru a castiga ceea ce ti se cuvine! Nu va fi usor sa te impui, dar gandirea pozitiva si increderea deplina ca poti te vor propulsa mai repede la varful propus!

Horoscop, 1 august 2018, VĂRSĂTOR

Lipsa mijloacelor materiale de a-ti indeplini un scop te obliga sa reduci ritmul de inaintare pentru ca, momentan, nu ai cum sa duci la indeplinire ce ti-ai propus. Poate depinde de un document pe care nu-l detii inca, de o suma de bani care nu apare sau de un ajutor concret oferit de un prieten la care inca nu ai acces, fiind plecat in alta localitate.

Trebuie sa stai pe loc si sa astepti ca lucrurile sa revina la normal, iar aceasta asteptare poate avea si efecte benefice: intre timp mai poti aduna unele informatii utile.

Horoscop, 1 august 2018, PEȘTI

Singur nu stii cum sa iesi din situatia in care te afli, de aceea ai avea nevoie de o parere din afara, de la o persoana impartiala. Gasesti un astfel de prieten caruia i te poti confesa iar ideile pe care ti le ofera sunt demne de incredere si merita puse in aplicare.

Trebuie sa recunosti ca nu le stii tu chiar pe toate, dar in astfel de momente iti dai seama cat de important e sa ai prieteni si cunostinte care iti pot impartasi din experienta lor. Daca urmezi sfatul unuia dintre ei, ajungi la liman si ii esti recunoscator.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel