EXCLUSIV  Horoscop MARTIE. Trei ZODII cu probleme în DRAGOSTE

Martie este și luna în care sărbătorim femeile, deci nu doar prima lună a primăverii. Și bineînțeles, primăvara și femeile au în comun ideea de renaștere, iubire, începuturi.

Martie 2020 va fi ca un preambul la perioada de retrogradare a lui Venus (13 mai - 25 iunie, dar își va resimți efectul încă din data de 04 aprilie). Conjuncția lui Venus (iubirea) cu Uranus (inovația), în semnul Taurului, de pe data de 08 Martie, chiar de Ziua Internațională a Femeii, va aduce situații în care relațiile și feminitatea se vor reforma. Unele dintre semnele zodiacale vor fi cele mai impactate din punct de vedere amoros.

Berbec

Vei avea o mulțime de revelații referitoare la foștii parteneri, la relația actuală sau la singurătate. Îți vei da seama că nu are rost să ții cu dinții de o fantomă sau de o relație care nu funcționează. Vrei ceva concret, nu amintiri forțate și lacrimi prelungite. Ce nu funcționează se va rupe mult mai ușor.

Taur

Partenerul va fi uimit de schimbarea ta. Dintr-o dată ești axat pe evoluția și dezvoltarea personală și mai puțin pe construcția relației. În plus, vrei mai multă libertate. Tu știi că până când nu vei fi echilibrat, relația nici nu va funcționa într-un mod optim. Dar celălalt va crede că nu mai ești deloc mulțumit de el.

Scorpion

Tu ai cele mai mari provocări pe plan amoros în martie. Totul va fi instabil, imprevizibil și plin de surprize. Gelozia și posesivitatea nu vor mai fi avantaje. Din contră, vor dăuna relației tale. Nu vei avea deloc clipe liniștite. Doar cei care sunt dispuși să accepte că singura constantă a vieții este schimbarea vor reuși să evite momentele triste.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel