EXCLUSIV  Horoscop, marți, 9 mai 2023

Daniela Simulescu, astrolog DC News
Daniela Simulescu, astrolog DC News

Horoscop zilnic. Conjuncție Soare-Uranus. 

Soarele face o conjuncție cu Uranus în semnul Taurului. Nevoia de libertate și independență va fi atât de mare încât și cei mai conservatori vor profita de acest aspect. Soarele în Taur vrea stabilitate și pragmatism, iar Uranus vrea detașare completă și o altă viziune. Pot apărea și situații surprinzătoare, momente de rebeliune, dar și clipe de instabilitate. 

Berbec

Instabilitatea din zona financiară îți poate da mari bătăi de cap. Dar, în același timp, poți găsi soluții geniale la aceste probleme. 

Taur

Astrele îți recomandă să nu îți prea faci planuri. Mai bine pregătește-te să te adaptezi din mers la unele situații imprevizibile. 

Gemeni

Poți alege să faci pace cu o situație din trecut care nu îți mai face deloc bine, nici măcar amintirea ei. Depinde doar de tine!

Rac

Vei fi temător din orice punct de vedere. Ai vrea să faci următorul pas, dar parcă ai nevoie de sprijinul celor dragi. 

Leu

Schimbările din carieră pot fi obositoare, dar gândește-te la vremurile când simțeai că te blazezi și ai fi dat orice pentru aceste momente. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să fii pregătit de surprize în orice drum pe care îl vei face. Nu ar strica să te asiguri că ai toate actele în ordine. 

Balanță

Simți că nu te poți baza pe nimeni și nimic. Ce-i drept, rezerva de energie ți se duce repede. Așa că ține-te de prioritizare. 

Scorpion

Dacă e ceva ce nu suporți, este instabilitatea de pe plan relațional. Dar nici nu vei avea pic de control în acest sens. 

Săgetător

Colegii de la serviciu îți dau bătăi de cap. Sfatul astrelor este să nu te grăbești cu deciziile, ci să mai ai răbdare. 

Capricorn

Zilele acestea, ai aspecte minunate în zona amoroasă. Ar fi păcat să nu profiți din plin de ele! Și încă ceva: fără așteptări de la partener!

Vărsător

Când ți-e lumea mai dragă, atunci primești o veste neașteptată de la familie. Permite-ți să procesezi informațiile și să lași emoțiile să existe. 

Pești

Una spui și alta înțeleg oamenii din jurul tău. Și parcă nu mai ai chef și răbdare să le mai explici încă o dată. Trece ea și ziua aceasta!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel