EXCLUSIV  Horoscop, marți, 15 martie 2022

Daniela Simulescu
Daniela Simulescu

Horoscop. Ne apropiem de un sextil Mercur-Uranus. 

Luna va tranzita semnul Leului. Ne apropiem de un sextil între Mercur din Pești și Uranus din Taur. Și de asemenea, de o Lună Plină în semnul Fecioarei, pe data de 18 martie. 

Berbec

O parte din tine vrea să iasă în față sau să fii mai sociabil, iar cealaltă parte vrea să stai cât mai ascuns, să nu interacționezi, daca se poate cu nimeni. 

Taur

Venus merge cot la cot cu Marte. Este posibil să resimți o presiune imensă, însă fără un motiv serios în spate. Te pedepsești singur. 

Gemeni

Mercur se apropie de un sextil cu Uranus. Astrele te invită să fii mai atent la ce anume te face flexibil în relația cu superiorii. Poate ai nevoie de validare. 

Rac

Îți faci multe griji legate de unele vești de la serviciu, dar și pentru bugetul personal. Cu siguranță că sunt și aspecte care te pot bucura. 

Leu

Luna tranzitează semnul tău și este aspectată de Saturn, Uranus și Nodurile Lunare. Îți va fi foarte greu să îți dozezi emoțiile. 

Fecioară

Este posibil să iei apărarea cuiva și tu să nu știi exact dacă merită sau nu. Astrele îți recomandă să joci rolul unui optimist realist și nu al unui visător. 

Balanță

Șușotelile de la locul de muncă te transpun într-o stare confuză. Nu mai știi ce este adevărat sau nu. Este cazul să stai cât mai departe de bârfe. 

Scorpion

Poți fi atât dur și exigent, cât și blând și afectuos. Astrele îți recomandă să ai mai mare grijă unde folosești aceste calități: acasă sau la serviciu. 

Săgetător

Te zbați prea mult pentru alții. Ar fi recomandabil să îți dai seama dacă o faci să demonstrezi ceva sau dacă îți pasă cu adevărat de problemele lor. 

Capricorn

Vei fi persoana care va reuși să medieze conflictele în jurul tău. Și chiar o vei face cu mult simț de răspundere. Vei avea nevoie de relaxare după. 

Vărsător

Astăzi te vei înțelege greu cu partenerul. Nu veți găsi un numitor comun și bineînțeles, acest fapt vine cu multă frustrare la pachet.

Pești

Vei avea tendința de a exagera totul. Vei face din țânțar armăsar situații pe care altadată nu le-ai fi luat deloc în considerare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel