EXCLUSIV  Horoscop, marți, 14 decembrie 2021

Horoscop, marți, 14 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, marți, 14 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Conjuncție Marte-Nodul Sud.

Astăzi avem o conjuncție între Marte și Nodul Sud, în semnul Săgetătorului. Mulți dintre noi vor deveni agresivi într-o clipită și vor intra în lupte care nu le aparțin neapărat. Vor fi factori declanșatori la tot pasul, și unii familiari chiar, doar că azi suntem mai predispuși la a ne lăsa influențați. Ne apropiem de Luna Plină din Gemeni.

Berbec

Astăzi nu este despre bine sau rău, ci despre alegerile pe care le faci. De la cele mai nesemnificative, la cele mai importante.

Taur

Ți se pare că lumea din jurul tău este destul de superficială și că nu ai cu cine să te înțelegi. Vei fi mult mai reticent cu oamenii.

Gemeni

Partenerul folosește tot felul de pretexte pentru a te îndepărta. Tu bănuiești că alta este cauza, însă nu ai nicio putere asupra lui.

Rac

La serviciu, va fi o atmosferă ostilă. Colegii se vor contrazice, își vor pune piedici și îți vor crea dificultăți. Să fii sigur că nu au nimic cu tine.

Leu

Te va urmări o stare de competitivitate permanentă. Problema este că îți vei folosi energia pentru a stinge conflicte care nu sunt ale tale.

Fecioară

Membrii familiei te agită, iar apropiații nu țin cont de nevoile și dorințele tale. Vei depune efort serios pentru a face slalom printre toți.

Balanță

Vei spune lucruri la care nu te-ai fi gândit niciodată și pe care le vei regreta. Sigur există persoane care te influențează în mod negativ.

Scorpion

Interesul poartă fesul. Vei face tot posibilul să ții cont doar de nevoile tale, chiar dacă vei fi des acuzat că ești egoist. Vei regreta niște cheltuieli!

Săgetător

Vei reacționa în cele mai neașteptate moduri. Poți folosi totuși aspectul zilei pentru a îndrăzni mai mult într-un domeniu.

Capricorn

Vei avea tendința să te rupi fără să stai pe gânduri de oricine sau orice. Parcă ai ajuns la saturație dintr-un anumit punct de vedere.

Vărsător

Te vei baza prea mult pe alții. Așteptările de la ei nu vor face decât să îți dăuneze. Pentru că este clar că nu vor corespunde cu realitatea.

Pești

Astrele îți recomandă să îți investești toată energia în zona profesională. Acolo ai mari șanse să strălucești sau să fii convingător fără efort.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel