EXCLUSIV  Horoscop, marți, 10 mai 2022

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Mercur își începe retrogradarea. 

Astăzi, Mercur își va începe retrogradarea în semnul Gemenilor și o va termina in semnul Taurului(10 mai-3 iunie). Deci aceste semne și cele opuse(Săgetător, Scorpion) vor fi cele luate în colimator. Dar vă rog să vă gândiți (exact ce îi place lui Mercur) că orice situație frustrantă are și o mare oportunitate ascunsă. Încăpățânarea și rigiditatea vor fi puse la încercare tocmai pentru a ne arăta că există și alte variante, unele mai simple și mai de folos. Jupiter se pregătește să intre în Berbec.

Berbec

Vei fi răzgândacul de serviciu. Mercur retrograd te va provoca serios, dar barem vei înțelege mai multe despre timpul și resursele tale. 

Taur

Astrele îți atrag atenția că s-ar putea să te confrunți cu unele neînțelegeri legate de chestiunile financiare. Verifică toate plățile. 

Gemeni

O parte din tine dispare și o parte se pregătește să apară. Dar pentru asta, va trebui să treci prin diverse evenimente stresante. 

Rac

De trecut nu poți scăpa, dar poți învăța să pui limite. Mai ales față de oameni. Mercur te va învăța cine îți dăunează și cine nu. 

Leu

Unii prieteni îți dau bătăi de cap, iar alții au nevoie de ajutorul tău. Mercur va retrograda și în zona carierei, deci vei avea parte de încurcături. 

Fecioară

Mercur este guvernatorul tău, deci vei fi afectat de retrogradarea lui. Urmează o perioadă bună pentru negocieri sau reluarea unor examene. 

Balanță

Mercur retrograd se va ocupa de zona datoriilor. Deci va trebui să ai mai multă grijă la credite, împrumuturi sau la taxe și impozite. 

Scorpion

Vei avea discuții decisive cu partenerul. Unele pe care le-ați tot amânat și acum chiar nu se mai poate. Deci îți va prii retrogradarea lui Mercur. 

Săgetător

Stresul de la muncă va face ravagii în viața ta personală. Este cazul să înveți să separi cele două planuri. Să lași problemele de la serviciu.

Capricorn

Vei putea să te exprimi mai mult. Ba nu, vei fi obligat să o faci. Dar vei prinde încredere în tine de acum încolo. 

Vărsător

Mercur retrograd te va învăța că ieșirea din zona de confort are un cost pe care va trebui să îl plătești în perioada următoare. 

Pești

Retrogradarea lui Mercur te va învăța că poți spune unele lucruri chiar dacă îți este frică de părerea oamenilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel