HOROSCOP, marți, 6 februaie 2018

Balanță 

Increderea e cel mai de pret aspect pe care il apreciezi in orice gen de colaborare. Omul cu care discuti azi iti inspira acest sentiment si te apropii de el cu inima deschisa. Cat timp dialogul se mentine pe un teren cinstit, cat timp va demonstrati unul fata de altul fidelitatea si loialitatea, totul merge ca la carte, ca atare continua sa-ti arati bunele intentii in cel mai sincer si clar mod. Nu se resimte nicio urma de suspiciune intre voi, parca va cunoasteti de o viata si legatura se strange si mai mult, cu sansa ca de aici sa se nasca o relatie de o viata, bazata pe respect si incredere absoluta.

Scorpion

Chiar daca tu consideri ca ti-ai facut tema cu brio, nu esti apreciat asa cum ai fi dorit, ceea ce te irita. Exista cineva care considera ca nu ai facut totul asa cum ar fi trebuit si incepe sa te critice, dar inainte de a te supara si a-ti lua angajamentul sa nu mai faci niciodata ceva similar, gandeste-te daca nu cumva reprosurile acestea iti sunt utile.

Ai multe de invatat din critici si judecati, chiar daca pe moment te supara, deci nu aluneca nici spre agresivitate verbala, nici spre tacere, ci mediteaza asupra acuzelor care ti se aduc.

Ai de invatat multe din ele iar data viitoare totul va iesi perfect. Nu te simti jignit, ci profita de aceste lectii!

Săgetător 

Iubirea partenerului parca iti hraneste sufletul si te simti revigorat cu orice gest de devotament si afectiune ce vine de la el.

Acelasi lucru il oferi si tu inapoi, in egala masura, si iubirea devine astfel un proces reciproc de daruire. Iti dai seama ca practic iti alimentezi fericirea din aceste semne de iubire pura si neconditionata, si va oferiti unul altuia inima pe tava, ca intr-un gest de sacrificiu.

Cat timp stii ca primesti la fel de mult si la fel de intens, nu te deranjeaza sa oferi cantitati imense de iubire, ba chiar iubirea ta dospeste cu fiecare gest ce vine de la celalalt.

Capricorn

Nimeresti intr-un mediu ceva mai ostil, de oameni rigizi si demodati, care nu iti inteleg creativitatea si originalitatea, ci doar ti le critica.

Nu trebuie sa le dai lor satisfactie si sa te comporti asa cum le-ar placea lor: fii tu insuti orice ar fi si poarta-te cum crezi doar tu de cuviinta. Ce rost are sa-ti cenzurezi orice gest, orice cuvant, orice idee doar pentru ca cineva alaturi de tine stramba din nas in permanenta?

Faci un lucru care te reprezinta, si nu merita sa urmezi doar indrumarile limitate ale celor care iti sunt in preajma. Tu poti mai mult decat te lasa ei sa manifesti, ca atare revendica-ti libertatea totala de a face lucrurile in felul tau. Ei n-au decat sa comenteze!

Vărsător

Unii nu-si dau seama ca esti intr-o pasa cam vulnerabila si-ti vorbesc pe un ton care va lasa urme asupra ta. Te deranjeaza, desigur, felul in care ti se adreseaza, pentru sa unii te judeca, te critica, te ataca pe nedrept.

Incearca sa nu pui la suflet tot ce auzi, ci sa astepti ca furtuna emotionala sa se mai linisteasca, pentru ca, dupa ce treci de socul initial, s-ar putea sa vezi si tu lucrurile din aceeasi perspectiva.

Acum, cand esti afectat de ce auzi, e greu de crezut ca le vei da dreptate, si suferi in sinea ta.

Pești

Ai forta de a spune stop, pregatit sa pornesti intr-o alta directie. E mai bine sa rupi odata pisica decat sa tot prelungesti o stare de lucruri care nu mai are nimic bun de oferit.

Dupa ce te vei elibera de un plan care s-a impotmolit, vei avea curajul de a alege o alta tinta spre care sa-ti canalizezi energia, ca atare trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa spui ferm: punct si de la capat!

Esti persoana cea mai in masura sa reconstruiasca un plan de la zero, atunci cand simte ca s-a blocat, si asta esti pregatit sa faci chiar astazi. Noul te entuziasmeaza, ca de obicei.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel