Horoscop, marți, 4 septembrie, 2018

Crişan Andreescu / 03 sep 2018 / 18:04 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Horoscop. Leii s-au ţinut cu dinţii de o stare de lucruri şi totuşi văd cu ochii lor că nu îi mai ajută. Iubirea poate fi, de cele mai multe ori, cel mai eficient tratament pentru Tauri, ca atare dăruieşte din prea plinul lor de iubire celui care trece acum printr-un moment dureros.

Horoscop, 4 septembrie 2018, BERBEC

Ieşi din mediile în care planează ostilitatea, agresivitatea de orice natură sau un spirit de competiţie folosit greşit, pentru că nu prea îi vei face faţă! Fii cu mare băgare de seamă în discuţiile aprinse pe care le porţi azi cu un adversar, pentru că lucrurile ar putea ajunge într-un punct critic, din care nu va ieşi nimic bun. Ori scandalul ajunge la cote alarmante, ori descoperi, cu această ocazie, câtă invidie sau răutate este în celălalt, dar fă tot posibilul să nu pici în capcana energiilor negative declanşate de rivalul tău, pentru că nervii nu vor scoate din tine ce ai mai bun, ci îi vei da apă la moară acestuia.

Horoscop, 4 septembrie 2018, TAUR

Iubirea poate fi, de cele mai multe ori, cel mai eficient tratament, ca atare dăruieşte din prea plinul tău de iubire celui care trece acum printr-un moment dureros. Fie că e vorba de o boală a trupului, fie că e vorba de o tulburare a psihicului, gesturile tale de maximă afecţiune îl pot ajuta pe cel fragil să-şi recapete tonusul. Îl mângâi cu iubirea ta, îl acoperi cu afecţiunea ta, îi oferi doze mari de iubire pură şi aceasta îi readuce lui zâmbetul pe chip şi sănătatea în suflet. Nu apela la alt gen de vindecare pentru că ai cel mai bun medicament chiar la tine: inima ta mare!

Horoscop, 4 septembrie 2018, GEMENI

Parcă se luptă două personalităţi diferite în sufletul tău, una îndemnându-te la acţiune, la schimbare, la o exprimare mai clară a propriilor dorinţe, în timp ce cealaltă te trage înapoi, spunându-ţi să stai în banca ta deocamdată. Lasă latura ta pozitivă şi tonică să iasă la iveală, nu accepta dominarea pesimismului, pentru că nu e momentul pentru a rămâne în umbră. Arată cine eşti, ce poţi, bucură-te de ceea ce reprezinţi, pentru că poate fi un moment bun să te remarci. Dacă te retragi în planul doi, dai dovadă de o oarecare neîncredere în calităţile tale şi dacă tu nu te placi aşa cum eşti, nici ceilalţi nu te vor aprecia la justa valoare. Iubeşte-te mai mult pe tine însuţi!

Horoscop, 4 septembrie 2018, RAC

Eşti la mijloc între două tabere adverse care se războiesc cu ton agresiv, încercând, fiecare, să-şi impună autoritatea în felul propriu. Tu nu ştii ce să faci: să ţii partea vreuneia din ele sau să rămâi imparţial până când se va clarifica învingătorul. Parcă nu ai avea încredere în niciunul şi eşti ca între ciocan şi nicovală, adeseori primind atacuri de ambele părţi. Vina ta e că te-ai băgat între ei sperând că un arbitru va face pace, dar nu devii decât calul lor de bătaie, fără motiv. Retrage-te cât se mai poate!

Horoscop, 4 septembrie 2018, LEU

Te-ai ţinut cu dinţii de o stare de lucruri şi totuşi vezi cu ochii tăi că nu te mai ajută. Chiar dacă nu eşti un mare amator de schimbare, chiar dacă de cele mai multe ori ţi-e frică să pui punct şi să porneşti în altă direcţie, azi ajungi, cu maturitate şi înţelepciune, la concluzia că e vremea pentru o schimbare de direcţie sau de atitudine din partea ta. Te-ai opus multă vreme, ai refuzat ocaziile de a o lua pe altă cale, dar de data aceasta nu mai poţi ocoli momentul. E vremea să îţi iei rămas bun de la o etapă pe care ai tot alimentat-o şi să te pregăteşti să alegi altă cale. Nu te crampona de lucrurile cu care eşti obişnuit, mai există şi alte variante, deci fii pregătit pentru nou!

Horoscop, 4 septembrie 2018, FECIOARĂ

Indiferent cum e vremea de afară, tu ai o atitudine senină, de parcă toate ar evolua spre bine în viaţa ta. Păstrează acest tonus optimist cât mai mult timp, pentru că el va fi cheia tuturor reuşitelor tale viitoare! Poate o problemă, pe care o tot cari după tine de lunile trecute, îşi găseşte azi rezolvarea, ceea ce îţi inspiră un sentiment de linişte şi de calmare a spiritelor după o perioadă extrem de agitată. Vezi că a meritat să aştepţi şi, mai ales, să speri că totul se va rezolva? Realitatea îţi arată concret că nicio problemă nu durează veşnic şi, mai devreme sau mai târziu, orizonturile se limpezesc!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27