Horoscop, marți, 29 mai, 2018

Horoscop
Horoscop

Horoscop. Taurii să nu se  uita la ceilalţi şi nu trebuie să se  compare cu ei, că au mai mult, că sunt mai norocoşi, iar pentru gemeni, iubirea este cel mai frumos plan al acestei zile.

HOROSCOP BERBEC 29 mai

Te simţi exclus dintr-un colectiv din cauza unui criteriu pe care, momentan, nu-l poţi onora. Nu ai vârsta potrivită, nu ai experienţa care se cere, nu ai banii necesari în această situaţie, dar nu trebuie să te simţi dat la o parte, pentru că tu eşti încă pe drumul care duce spre acel nivel la care vei fi invitat să te alături şi tu.

Eşti deci încă pe parcurs, nu ai ajuns la punctul de maxim când vei fi ca şi ceilalţi, ca atare nu lua această aparentă amânare sau marginalizare prea în personal, pentru că nu acesta e motivul. Ceilalţi aşteaptă ca tu să evoluezi, să acumulezi, să creşti, după care vei fi şi tu unul de-al lor!

HOROSCOP TAUR 29 mai

Nu te uita la ceilalţi şi nu te compara cu ei: că au mai mult, că sunt mai norocoşi, că o duc mai bine, pentru că nu de aici îţi extragi tu fericirea. Gândeşte-te la abundenţa de daruri frumoase pe care le ai la dispoziţie, la cât de multe ţi-a oferit ţie viaţa, pentru că sigur rezultatul sună mult mai optimist.

Întotdeauna vor exista oameni cu ceva mai presus decât tine, dar cu siguranţă ai şi tu atuurile tale pe care merită să le pui mai bine în valoare.

Azi ai ocazia să descoperi că, deşi cineva are aparent mai mult decât tine, sigur are şi ceva ce-i lipseşte iar tu ai. El are noroc, dar n-are sănătate, are bani, dar n-are caracter ş.a.m.d. Tu ai atâtea altele care să compenseze!

HOROSCOP GEMENI 29 mai

Iubirea este cel mai frumos plan al acestei zile, deoarece partenerul te înconjoară cu gesturi de afecţiune dintre cele mai tandre şi mai calde.

E o plăcere să fii răsfăţat aşa şi te bucuri de tot ce primeşti cu un dram de egoism, preferând doar să te încarci din iubirea sa, fără a oferi la fel de multe în schimb.

Cel drag te cunoaşte şi te înţelege foarte bine, deci nu va privi comoditatea ta ca pe un defect, ci va oferi necondiţionat, pentru că ştie că ai nevoie de iubirea sa la cote maxime. Altădată vei fi tu cel care va oferi cel mai mult, dar azi preferi doar să primeşti!

HOROSCOP RAC 29 mai
Aveai o mare speranţă în suflet şi nu mai credeai că ea se va materializa vreodată, dar iată că întotdeauna merită să visezi, pentru că, mai devreme sau mai târziu, visele tale prind contur şi devin realitate.

Acelaşi lucru simţi şi azi, când ceva ce ai dorit de multă vreme, un vis pe care aproape că l-ai uitat, se concretizează sub ochii tăi, spre marea ta fericire.

Niciodată nu trebuie să renunţi să speri şi să visezi ceva anume, chiar dacă pare imposibil de atins, pentru că vin momente, ca cele de azi, când ţi se oferă pe tavă exact ceea ce doreai!

HOROSCOP LEU 29 mai

Este o zi ceva mai comodă, în care ieşi cu greu din starea de confort în care ai alunecat. Te răsfeţi în lucruri frumoase şi calme, de parcă ai obosit să tot tragi la o căruţă care nu mai mişcă aşa cum ai fi dorit.

Ia-ţi acest mic răgaz, dacă ţi-l poţi permite, pentru că o scurtă detaşare de stresul cotidian face bine, îţi reîncarci bateriile, creşte din nou interesul pentru ceea ce ai început cândva şi îţi oferi o serie de mici recompense drăguţe, suficient de bune cât să te readucă în circuit.

Dacă vezi că nu apare nimic nou în peisaj, deocamdată, nu te îngrijora, pentru că mai vin şi perioade de linişte totală, acel platou în care totul pare să fi amorţit, dar nu e decât liniştea dinaintea furtunii. Curând, reîncepe nebunia!

HOROSCOP FECIOARĂ 29 mai

E o zi cu două feţe, de parcă treci de la o extremă la alta de câteva ori. Ceea ce începe rău, tinde ulterior spre bine, dar nu ţine mult şi aluneci înapoi în zona sensibilă, dar această oscilaţie sus-jos se va menţine pe tot parcursul zilei, încât nici nu vei putea spune, la final, dacă ziua a fost bună sau rea, de vreme ce cunoşti ambele feţe ale monedei.

Nu trata nimic la extreme: bucură-te cu moderaţie iar problemele tratează-le cu umor, deoarece o atitudine de mijloc – nici plus, nici minus – ar fi de preferat. Conştient că ai parte şi de bine şi de rău la pachet, în acelaşi timp, vei şti să depăşeşti cu bine orice situaţie.

Citește mai multe pe teotrandasfir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel