HOROSCOP, marți, 27 decembrie, 2016

Berbec

Relatia sentimentala in care esti implicat evolueaza foarte bine, intr-o directie optimista, care te face sa speri la mai mult. Fluturii din stomac nu-ti dau pace, se vede ca esti indragostit si ca iubesti cu adevarat, dar nu uita, totusi, ca iubirea nu e un joc, ci un angajament reciproc in care fiecare detine un anumit rol. Joaca-ti rolul cu seriozitate, cu maturitate, cu implicare, daca vrei rezultatele cele mai bune. Nu lasa iubirea sa zburde in voie incotro vrea ea, pentru ca ai ajuns la un nivel in care deja vezi roadele eforturilor depuse si probabil suna promitator, dar nu te culca pe laurii victoriei. Lupta mai departe!

Taur

Este o zi amuzanta pe care ti-o dedici unor activitati de timp liber, distractive, unor hobbyuri care iti fac placere. Te simti bine, ai chef de joaca, poate si datorita anturajului vesel in care nimeresti, nu te gandi la nicio problema astazi, pentru ca aceasta atitudine optimista te ajuta sa vezi ca totul are rezolvare, ca nu merita sa-ti faci griji pentru nimic si o atitudine optimista ca cea de azi te va ajuta sa gasesti de fiecare data cele mai bune solutii. Zambeste, glumeste, rade, sari in sus de bucurie, pentru ca aceasta e atitudinea ideala pentru a trece peste toate cu succes. Molipsesti si pe altii de buna dispozitie!

Gemeni

Numai cu iubire si intelegere poti trata situatia brusca ce te ia azi prin surprindere. Altadata ai fi reactionat impulsiv, agresiv, sub imperiul nervilor, dar de data aceasta dai dovada de imensa toleranta si tratezi totul cu calm. Nu te grabesti, nu te aprinzi ca o flacara, ci incerci sa privesti lucrurile cu un dram de detasare. Asculti ce-ti transmite inima, care iti spune ca nu te agiti, ca nervii strica totul, deci priveste lucrurile cu sufletul deschis. Nu te lasa influentat de factorii de stres din jur, ci continua sa privesti totul zambind, fara graba.

Rac

Este o zi cu multe raspunsuri la dilemele personale care te framanta. Porti discutii foarte serioase cu oameni cu multa experienta de viata care sunt dornici sa-ti impartaseasca din cunostintele lor. Esti ca un elev avid de cunoastere in fata unor profesori intelepti si stai cu urechile palnie la tot ce au acestia sa-ti transmita. Le recunosti valoarea, maturitatea, superioritatea, bagajul de cunostinte foarte solid si stai in preajma lor ca un discipol pe langa mentorilor sai, convins ca tot ce acumulezi va sta la baza succeselor tale viitoare. Inveti si azi, caci esti la o perpetua scoala a vietii!

Leu 

Vestile care vin de departe suna excelent, incat simti nevoia sa sarbatoresti evenimentul. Poate auzi despre viitoare casatorii, despre momente fericite din familie sau poate chiar se anunta musafiri bineveniti de la oarecare distanta. Si calatoriile ar putea fi favorizate acum, ca atare iesi oriunde vezi cu ochii. Aduna-ti familia sau prietenii si plimba-te prin imprejurimi, mai ales daca vremea de afara te inspira la excursii. Nu acasa, ci undeva in afara ei vei gasi azi cele mai bune motive de sarbatorit!

Fecioara

Esti axat pe ce va fi in viitor, fara sa te mai preocupe trecutul si bine faci! Dai dovada de un optimism molipsitor, de parca toate experientele deja acumulate nu mai au nici un rol, decat acela ca ai invatat ce era de invatat din ele. Tot ce a fost trist, tot ce n-a mers bine pana mai ieri, amintirile neplacute de demult s-au sters si acum te concentrezi cu toata fiinta catre un tel nou, mult mai inalt si mai important, catre care vaslesti cu energie. Daca ii mai atragi si pe cei dragi alaturi de tine in acest demers, succesul este tot mai aproape!

Citește continuarea pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel