HOROSCOP, marți, 25 octombrie, 2016

BERBEC

Sunteti agitati, dar intr-un sens bun. Vestea pe care o asteptati nu intarzie sa apara si este exact ceea ce lipsea din viata voastra pentru ca puzzle-ul sa fie complet.

TAUR

Sunteti plini de energie si dornici de aventura. De aceea va faceti de acum planuri pentru weekend si va ganditi serios sa plecati din oras.

GEMENI

O zi cum nu ati mai avut de mult. Va asteapta o mare surpriza in plan profesional si este exact imboldul de caree aveati nevoie sa stiti ca sunteti pe drumul cel bun.

RAC

Bifati un succes astazi in ceea ce priveste relatiile personale. Sunteti foarte incantati pentru ca ati luptat sa ajungeti in acest punct.

LEU

Pentru voi ziua este numai buna sa incheiati niste contracte. Sunteti convingatori, aveti cuvintele la voi si negociati cu succes, asa ca totul va fi in avantajul vostru.

FECIOARA

Ati muncit mult si rezultatele incep sa se vada. Veti primi aprecierea sefilor si a colegilor de serviciu.

BALANȚĂ

Entuziasmul este cuvantul de ordine astazi. O iesire cu prietenii insotita de un castig financiar vor face ca ziua sa fie una memorabilia.

SCORPION

Asteptati weekend-ul cu zambetul pe buze, pentru ca o sa plecati din oras. Scapati de galagie, trafic si nervi si o sa va relaxati.

SĂGETĂTOR

Dispuneti de cateva ore libere si planificati o iesire in oras cu cei dragi. Se vor bucura de prezenta voastra pentru ca in ultima perioada v-ati dedicat tot timpul serviciului.

CAPRICORN

Vestea pe care o primiti astazi va lasa fara cuvinte, dar va umple de emotii. Realizati ca aveti in jurul vostru oameni dragi, care se gandesc la voi chiar daca uneori sunteti incapatanati.

VĂRSĂTOR
Ziua incepe cu o veste buna si se va termina cu una si mai buna. Este aproape cea mai buna zi din aceasta luna pentru voi, din punct de vedere profesional.

PEȘTI

Ceea ce o sa faceti astazi la birou o sa va aduca multe laude si suprize in cariera. Sunteti foarte emotionati.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel