HOROSCOP, marți, 20 decembrie, 2016

Berbec

A venit vremea celebrarii unui succes la care ai contribuit si tu la serviciu. Dupa zile sau saptamani de efort colectiv, roadele incep sa se vada si va laudati unii pe altii pentru rolul pe care l-a jucat fiecare in acest proiect de succes.

Sefii apreciaza ce ai facut, colegii isi arata multumirea pentru eforturile depuse de tine, deci n-ar fi rau ca, la moment de sarbatoare, sa va scoateti mai mult in lumina, unii altora, contributia. Laudele si aprecierile reciproce pot deveni liantul cel mai bun in echipa pentru ca, dupa atata munca impreuna, meritati sa primiti felicitarile tot impreuna.

Taur

Conflictul care musteste in jurul tau are mari sanse sa se calmeze, datorita interventiei unei persoane cu mai multa experienta ce da dovada de un calm imperturbabil. Aceasta demonstreaza celor implicati in razboi ca nu agresivitatea, nici atacul, si nici nervii nu sunt calea de solutionare a problemei care a generat tensiune, ci toleranta si rabdarea.

Tu le ai pe acestea in bagaj din belsug, deci ce-ar fi sa apelezi la ele chiar acum? Un ton scazut si diplomat nu poate primi ca replica o injuratura, ca atare fii tu cel care deschide primul calea spre negociere si impacare. Fii tu cel intelept!

Gemeni 

Daca nu stii incotro s-o apuci, ai curaj sa bati la usile potrivite pentru a cere raspunsuri. Vei intalni persoane dispuse sa iti impartaseasca din experienta lor bogata de viata, ba chiar se vor arata dispuse sa te ajute, pentru ca ele detin informatii la care tu nu ai ajuns inca.

E o bucurie sa inveti de la astfel de oameni atatea lucruri interesante, dar cel mai mult te onoreaza faptul ca ei te primesc in randul lor cu deschidere, pentru ca vor sa-ti impartaseasca ce stiu. Nu au interese egoiste, nu vor sa tina ceea ce stiu doar pentru ei, ci sunt incantati ca pot sa transmita si altora, iar tu esti azi invitatul lor de onoare!

Rac 

Viata e nedreapta, iar pentru un militant al adevarului, asa cum esti tu, e greu sa tolerezi situatiile in care stii sigur ca cineva e vinovat. Daca poti, lupta pentru a demonstra adevarul, dar poate inainte de a porni o astfel de actiune, ar fi bine sa te detasezi un pic de ceea ce sta la baza revoltei tale de acum.

Calmeaza-te un pic, asteapta sa se mai limpezeasca lucrurile si supararea ta initiala sa mai treaca, pentru ca acum esti mult prea implicat emotional si nu vezi lucrurile foarte clar. Totusi, nu uita indignarea care te impinge acum la atac, pentru ca daca iti trece furia de tot, s-ar putea sa renunti la orice act de justitie. Fa dreptate, dar mai asteapta un pic!

Leu

Relatia cu autoritatile sau cu sefii se desfasoara pe teren minat si incerci sa te porti cu manusi ca nu cumva sa declansezi vreo furtuna. Dai numai peste oameni cu capsa pusa care ori te cearta de la orice, ori iti strica tie toate planurile doar pentru ca ii prinzi intr-o pasa proasta.

Alege cu grija tonul, imprejurarea, stilul de abordare al acestor persoane, daca ai de a face cu ele, ca nu cumva sa le deranjezi cu ceva. Nici nu stii cum te trimit la plimbare cu problemele nerezolvate doar pentru ca sunt ei iritati si stresati. Fii ferm pe pozitie si nu te lasa intimidat, dar pastreaza dialogul pe teren pasnic.

Fecioara

Nu te simti bine in compania in care te afli azi. Ori ai nimerit intr-un mediu ostil, in care planeaza neincrederea, ostilitatea si rivalitatea, ori printre straini cu care nu reusesti sa gasesti nici un subiect comun de conversatie.

Mai bine stai in banca ta, fara sa incerci sa conversezi din lipsa de alta preocupare, nici sa le fii lor pe plac, pentru ca oricum relatiile vor fi dificile si obositoare. Sunt si momente cand tot arsenalul tau de succes in arta conversatiei nu functioneaza, dar nu tu esti vinovat de esec, ci anturajul neadecvat in care ai nimerit.

Citește continuarea pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel