HOROSCOP, marți, 2 august, 2016

Berbec

Toate planurile pe care ţi le faci se îndeplinesc uşor şi repede azi, aproape ca prin minune. Nici ţie nu îţi vine să crezi cât de bine îţi merge, atât din punct de vedere profesional cât şi personal. Nu este momentul pentru realizări minore, pune-ţi în minte să cucereşti lumea.

Taur

Încrede-te cu toată tăria în promisiunile care ţi se fac azi, deoarece au toate şansele de reuşită. Nu contează dacă sunt declaraţii de dragoste sau propuneri de avansare din partea şefului, nu vei fi înşelată. Nu îţi rămâne decât să faci tot posibilul pentru a primi mai mult din partea celorlalţi.

Gemeni

Este timpul să faci o schimbare radicală cu privire la modul tău de viaţă sau la gândire, deoarece ele nu vor fi compatibile cu ceea ce ţi se întâmplă pe 2 august. Poate că este cazul să fii mai puţin tolerantă faţă de prietenii tăi sau să nu mai accepţi atât de uşor pretenţiile şefului. 

Rac

Eşti plină de îndoieli azi, şi pui sub semnul întrebării tot ceea ce ţi se întâmplă. Ai de luat o decizie care pare foarte simplă în teorie, dar care se poate dovedi mult mai dificilă în practică. Astrele îţi recomandă să renunţi la nelinişti şi să îţi urmezi inima!

Leu

Ai grijă azi, pentru că se va decide un aspect foarte important al vieţii tale profesionale! Eşti pe punctul de a fi evaluată, fără să ştii, sau ţi se propune un post nou, cu responsabilităţi foarte mari, pe care intenţionezi iniţial să îl refuzi. Nu o face, deoarece te aşteaptă perspective înfloritoare.

Fecioara

Azi trăieşti la extreme! Deşi nu se potriveşte caracterului tău, pendulezi între o euforie lipsită de motiv şi o tristeţe la fel de nejustificată, pe tot parcursul zilei. Un aspect al vieţii tale personale este cel care te afectează astfel: nu te mai simţi iubită sau eşti geloasă pe o altă femeie.

Balanța

Pregăteşte-te, pentru că te aşteaptă o zi extrem de dificilă! Vei traversa momente delicate pe plan emoţional, din cauza necazurilor prin care trece un membru apropiat al familiei: nu uita că partenerul este lângă tine şi împarte-ţi povara cu el, deoarece nu vei fi capabilă să o duci singură!

Scorpion

Cineva din familie nu o duce prea bine, iar tu sari în ajutorul său. Susţinerea îţi este însă refuzată fără menajamente, iar persoana dragă ţie insistă că se descurcă foarte bine şi singură. Eşti rănită de faptul că ai fost respinsă: distanţa care intervine între voi nu va fi din vina ta!

Săgetător

Îţi trec pe la ureche nişte zvonuri care par prea frumoase pentru a fi adevărate, iar astrele te avertizează că nici nu sunt! Un prieten sau un coleg îţi povesteşte bârfe care par să se plieze perfect pe dorinţele tale: este vorba doar de speculaţii, şi nimic nu ţine de realitate, cel puţin nu acum!

Capricorn

Contextul zilei este favorabil pentru toate aspectele vieţii tale: eşti lăudată de şef şi ai parte de o seară fierbinte în compania iubitului, care te convinge că ai o relaţie aproape perfectă. Nu te grăbi însă să obţii aceste realizări şi lasă lucrurile să curgă de la sine, pentru că altfel îţi vei pierde bucuria.

Vărsător

Ziua de 2 august va fi una dificilă pentru tine, notează astrele. Nu contextul astrologic este însă cel vinovat pentru situaţia ta, ci propriile aşteptări nerealiste. Ai speranţe mari, dar nu depui niciun efort pentru a obţine ceea ce îţi doreşti şi preferi să stai pe margine şi să priveşti cum eşecurile se adună.

Pești

Nu porneşti cu dreptul în această zi, cu toate acestea, lucrurile se aranjează foarte bine pentru tine. Cei cărora trebuie să le mulţumeşti sunt oamenii din viaţa ta: sunt calzi şi te susţin din toate puterile, alungând umbrele care s-au abătut asupra ta. (Sursa: divahair.ro)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel