HOROSCOP, marți, 19 septembrie 2017

Balanță

Esti implicat intr-o actiune dificila, ce necesita un consum imens de energie si concentrare, dar desi sursa de efort esti tu, capul acestei actiuni trebuie sa fie altcineva. Tu nu esti foarte atent la detalii, nu ai o strategie bine pusa la punct, de aceea ai fi foarte incantat daca ai juca doar rolul de simplu executant, de muncitor, de subaltern, asteptand indrumari de la altul mai bine pregatit. Te supui cuminte, fara sa spui nimic, unui sef a caruia valoare o recunosti, dar nu la fel de simplu ti-ar fi sa asculti de un lider de fatada.

Scorpion

Astazi, multi vor spune ca esti un rebel, ca nu tii cont de nimic, si iti arati originalitatea in fel si chip. Una din directiile ciudate in care iti demonstrezi modul diferit de a te comporta e casatoria. Poate ca partenerul stie ca ai idei ciudate si te va tolera ca atare, dar cei din afara cuplului s-ar putea sa nu iti accepte usor comportamentul fata de jumatatea ta. Poate esti cam agresiv sau autoritar, poate esti cam libertin si independent, deci multa lume va privi la tine azi ca la un exemplar rar! Tu, care esti de obicei partenerul perfect, cel mai interesat de armonia in cuplu, de data aceasta esti total atipic zodiei tale si te porti in mod neasteptat.

Săgetător

La toate gesturile tale de generozitate si de prietenie ti se raspunde sub asteptari, incat nici nu ar mai merita sa fii atat de darnic. Fii un pic mai egoist, nu-ti mai oferi tot sprijinul unei persoane care oricum va uita sa multumeasca pentru ceea ce faci tu in avantajul sau, ba chiar va incepe sa si comenteze calitatea serviciilor tale. Consideri ca, daca tot ai un raspuns la nelamuririle sale, merita sa-l impartasesti cu el, dar acesta nu va face decat sa profite de sprijinul tau, uitand sa-si arate la final recunostinta. Gandeste-te de doua ori inainte de a te dedica altora.

Capricorn

Treci printr-un moment inspirat in care visele tale se indreapta spre o perioada mult mai indepartata a vietii tale de familie. Daca ai copii, te gandesti mai mult la viitorul lor, la ce scoala ai vrea sa urmeze, poate chiar si la ce meserie ti-ar placea sa aiba. Daca nu ai copii, inca, visezi la clipa cand iti vei petrece sarbatorile in compania lor, si speri sa nu mai dureze mult pana acolo! Visele tale au mari sanse sa se materializeze, pentru ca sunt planuri pe care ti le programezi mental cu incredere. Asa e pentru tine viata de familie ideala: asa cum o vezi acum cu ochii mintii!

Vărsător

Dai dovada de totala incredere fata de planurile pe care le dezvolti pas cu pas. Nici urma de indoiala, nici un semn de intrebare cu privire la directia in care mergi si cu asemenea atitudine succesul nu e departe! Chiar daca nu ai ajuns inca acolo unde ai visat, tu vorbesti despre planul tau ca si cum ar fi deja implinit, scopul atins, si e perfect asa, pentru ca tu de fapt chiar vizualizezi rezultatele finale. Si cand esti atat de sigur pe ele, nu mai e decat o chestiune de timp pana la ele! Esti calauzit de propria intuitie spre roade excelente, care parca deja se prefigureaza la orizont in cea mai benefica forma.

Pești

Ai toate motivele sa privesti cu incredere spre un proiect care evolueaza excelent spre rezultatele visate. Cat timp isi mentii acest tonus pozitiv in fata acestei provocari, succesul nu e departe, ca atare continua sa vaslesti cu entuziasm, cu elan, cu dorinta imensa de a ajunge mai repede acolo unde ti-ai propus. Esti sustinut de toate resursele tale interioare, pentru ca, la baza acestui progres neintrerupt, nu e altceva decat gandul tau, decat dorinta ta imensa de a reusi, alimenteaza acest gand cu tot ce ai mai bun in tine si roadele vor aparea si mai repede. Gandeste pozitiv si spune cu incredere: da, se poate!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel