HOROSCOP, marți, 18 octombrie 2016

Berbec

Cei indrazneti si entuziasti te imping de la spate sa continui ce ai inceput, ba chiar sa extinzi si mai mult aria actiunilor, in timp ce altii, mai conservatori din fire, iti pun bete in roate si incearca ca iti taie tot avantul cu predictii sumbre.

Taur

Primesti o invitatie care iti face mare placere si pentru ca aduce la cunostinta evenimente frumoase, cu iz de sarbatoare, din perioada imediat urmatoare, privesti cu entuziasm spre momentul promis. 

Gemeni

Timpul are o cu totul alta greutate privit din punctul in care ai ajuns acum. Desi toate au un ritm specific de inaintare, desi esti convins ca toate sunt scrise undeva si programate foarte bine, de data aceasta esti uimit de ceea ce se intampla, de parca ai avea parte de evenimente pe care nu le-ai prevazut.

Rac 

Te poti confrunta cu tot felul de piedici si amanari in relatia cu persoana iubita, multe planuri pot fi date azi peste cap, altele pot fi contramandate, deci va fi o zi plina de surprize, dar care au rolul de a amplifica si mai mult starea ciudata care te cuprinde, cea in care presimti ca se va schimba ceva major in viata personala. 

Leu

Esti dinamizat de o persoana care are incredere in tine si ti-o arata pe fata. Cum sa nu faci tot ce-ti sta in putinta cand citesti in ochii lui ce asteptari imense are de la tine? 

Fecioară

Esti martorul unui eveniment fericit in familie. Posibil ca o ruda apropiata sa devina parinte sau sa fii invitat la o nunta sau botez sau la orice alta petrecere intr-un cadru placut. Ai parte de mari bucurii din partea copilului tau sau, daca nu ai copii inca, poate chiar acum incepi sa te gandesti foarte serios la un astfel de plan.

Balanță

In loc sa stai si sa plangi ca lucrurile au luat o intorsatura nefasta, aduna-ti mai bine fortele si cauta o solutie adecvata. Nu lacrimile sau suspinele sau procesele de constiinta sunt solutia in situatia de fata, ci e nevoie de o reactie matura, echilibrata, potrivita imprejurarilor date, deci actioneaza cumpatat, fara a tinde spre extreme in nicio directie.

Scorpion

Nu esti in apele tale dar cine rezoneaza cel mai bine la problemele tale daca nu persoana iubita? Nici nu trebuie sa-i spui ce simti, ca el deja stie ce se intampla cu tine si va incerca sa iti ridice moralul atat cat poate.

Săgetător

Iti vine o idee noua in minte incat incepi sa-ti pierzi interesul pentru alte actiuni inainte de a le termina. Ar fi bine sa duci la capat ce ai inceput, ca sa te poti concentra mai apoi asupra noii directii, pentru ca ai consuma prea multa energie pentru a face fata pe doua fronturi simultan.

Capricorn 

Nu nimeresti in cel mai potrivit mediu pentru o zi tihnita si placuta. Pe langa faptul ca tu insuti ai suficiente probleme pe cap, mai atragi alaturi de tine si alti oameni la fel de impovarati de griji.

Vărsător 

Ce zi superba la orizont! Numai cu evenimente frumoase, numai cu vesti bune si momente pline de romantism! Daca ai dedica aceasta zi in totalitate iubirii, ai fi cel mai fericit, pentru ca iti incarci bateriile de energie si inima de sentimente puternice, de trairi deosebite de care nu ai parte oricand!

Pești

Nu ai o relatie prea buna cu persoanele aflate la oarecare distanta de tine, ori ca varsta, ori ca nivel social. Ai impresia ca ceilalti nu te respecta, nu asculta ce ai de spus, ca ignora parerile tale, ceea ce poate fi umilitor pentru tine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel