HOROSCOP, marți, 17 octombrie 2017

Berbec 

Ai multe persoane alaturi, dar cu fiecare trebuie sa te comporti diferit, pentru ca te leaga altceva de ei. Unii iti sunt prieteni intimi si ai incredere sa le impartasesti si cele mai ascunse secrete, convins ca taina va ramane la ei, dar printre ei se poate infiltra si o persoana care nu prea merita increderea ta. Te poate manipula cum ii place pentru a-ti castiga prietenia, dar daca te lasi pacalit de aparentele sale bune intentii, ai putea face si confidente care nu trebuie facute! Discerne cu mai multa atentie ce trebuie sa spui celor din jur, pentru ca unii sunt prea slobozi la gura si transmit mai departe tot ce le destainui.

Taur

Aduna-i alaturi de tine pe cei care te iubesc, prietenii cei mai apropiati si pe membrii familiei, pentru ca primesti de la ei toata sustinerea de care ai nevoie pentru ce ti-ai propus. Vezi ca nu esti singur, ca ai la cine apela, si la bine si la greu, ca tin cu tine orice ai face, ceea ce te incurajeaza sa faci tot ce-ti sta in putere ca sa nu-i dezamagesti. Ti-ai asumat o sarcina pe care le-o dedici lor si e foarte motivant sa vezi zambetele lor satisfacute si sa auzi laudele lor sincere, pentru ca sunt cu totii impresionati de ceea ce faci tu pentru ei. Sprijinul care vine de la ei e felul lor de a-ti intoarce binele!

Gemeni

Nu astepta azi miracole, nici intalniri spectaculoase, deoarece solutiile cele mai bune pot aparea in cele mai comune situatii. Pur si simplu treci prin cel mai banal loc pentru a intalni exact persoana de care ai nevoie pentru a rezolva o situatie minora, in aparenta, dar de care depinde viitorul altor actiuni. Norocul vine intr-un ambalaj tern si obisnuit, fara a parea ca are vreo valoare, dar, dupa ce te vei folosi de el, isi vei da seama ca era cheia problemei tale. Nu subestima valoarea anumitor detalii, nu le ignora pentru ca par neimportante, ci, dimpotriva, cauta-le pe acestea inaintea celor care ies primele in evidenta!

Rac 

Esti indus in eroare de un vis periculos, care ori are un pret mult prea mare de platit, ori te face sa scoti la iveala o latura negativa a caracterului tau. E ca si cum, pentru a ajunge la un tel propus, trebuie sa fii dur, sa comiti un gest incorect sau sa faci altcuiva un rau, dar consideri ca merita acest sacrificiu pentru visul tau cel mare. Mai gandeste-te! Chiar daca vei ajunge la ce ti-ai propus, va veni o zi in care te vei rusina cu neregulile facute si nu te vei putea lauda nimanui cu ceea ce ai realizat din cauza ocolisurilor nefaste.

Leu

Asteptai cu sufletul la gura un raspuns in care ti-ai pus imense sperante dar, in loc de vestea mult dorita, primesti cu totul altceva. Esti dezamagit si ai tendinta de a le privi pe toate in negru, ca si cum ai fi aduna la un loc toate deceptiile de pana acum. Nu exagera: daca nu ai primit vestea in forma pe care ti-ai imaginat-o, nu inseamna ca nu te poti folosi de ea privind-o dintr-o alta perspectiva. Nu e conform planurilor, dar tot e ceva decat deloc!

Fecioara

Ai ocazia sa treci printr-un loc de care te leaga amintiri foarte placute si de care iti era dor. Poate e o calatorie peste hotare spre care te indrepti si care repeta practic un itinerariu deja cunoscut, dar pe care ai visat meeu sa-l refaci candva. Nu te atrag locurile noi, necunoscute, ci acele localitati in care se afla oameni dragi tie sau care ti-au generat cu mult timp in urma emotii si trairi unice pe care doresti sa le reinvii cu aceasta ocazie. Trecutul revine din nou in atentie.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel