HOROSCOP, marți, 15 mai, 2018

horoscop
horoscop

HOROSCOP. Pe nativii din balanță îi preocupă mai mult treburile casnice, pe când, pentru nativii din  pești relaţia sentimentală  evoluează foarte bine.

Horoscop 15 mai Balanță

Treburile casnice te preocupă mai mult, pentru că azi ai starea necesară de a privi în jur cu mai multă atenţie la detalii. Descoperi cu această ocazie că se cer făcute reparaţii prin locuinţă, că grădina cere îngrijire, că nu ai mai făcut curăţenie de atâta vreme, că educaţia copiilor lasă de dorit.

Sunt astfel de momente când descoperi cu alţi ochi micile nereguli ale vieţii de familie şi începi să le iei pe toate la puricat pentru a restabili ordinea corectă. Ai neglijat multe în ultima vreme din lipsă de timp, dar începi să-ţi faci un program riguros pentru a le aduce pe toate pe făgaşul normal.

Horoscop 15 mai 2018 Scorpion

Ai cu ce te lăuda, ca atare vorbeşte mai mult despre realizările tale din ultima perioadă, pentru că multă lume le va aprecia sincer! Există o mare reuşită în carieră cu care te poţi mândri, ca atare lasă modestia la o parte şi discută mai mult despre tine.

Valoarea ta este recunoscută în urma unui succes de răsunet care merită transmis lumii cu surle şi trâmbiţe, căci mulţi te vor privi cu respect şi admiraţie auzind acestea! Meriţi felicitările celor din jur. Succesul tocmai repurtat poate deveni punctul de start spre o etapă mult mai bună în viaţa ta, de acum înainte.

Horoscop 15 mai Săgetător

Nici ţie nu-ţi vine a crede ce evoluţie grozavă au luat lucrurile! Rareori eşti atât de optimist şi de pozitiv în faţa provocărilor, iar atitudinea aceasta este exact cheia succesului spre o ţintă majoră spre care te îndrepţi. Nu spune nicio clipă că nu se poate atinge, lasă fricile în urmă şi concentrează-te numai asupra capătului acestui drum.

[citeste si]

Chiar dacă nimic nu e uşor şi nu ţi se oferă pe gratis, deţii toate resursele pentru ca ceea ce ai în minte acum să devină realitate foarte curând. Eşti susţinut de cei care joacă un rol în reuşita finală, nu eşti singur în lupta ta, deci bucură-te că totul merge bine.

Horoscop 15 mai Capricorn

Ţi se fac propuneri interesante pe care ajunge doar să le accepţi şi ele vor evolua spre împlinirea lor cu brio. Nu mai eşti tu cel temător şi timid, ci profiţi de şansele care ţi se oferă pentru a le transforma în succese palpabile. Nu refuza nimic din ceea ce te invită ceilalţi să faci, sau fii chiar tu iniţiatorul unor proiecte îndrăzneţe.

Cineva trebuie să vină cu ideea pentru ca aceasta să înainteze spre reuşita cea mai înaltă. Tot ce atingi este de succes, deci lasă la o parte binecunoscutele tale slăbiciuni şi suspiciuni, fără a te gândi atâta la ce vine, la piedicile inerente, la preţul pe care-l ai de plătit. Acum contează doar rezultatele şi îţi investeşti în acest sens toate resursele!

Horoscop 15 mai Vărsător

Nu scapi deloc de sub control mersul unei situaţii şi tocmai această capacitate a ta de a păstra echilibrul în toate te va ajuta să-ţi duci la capăt cu succes orice misiune. Nu faci nimic care să se abată de la reguli, nu depăşeşti măsura, nu exagerezi în nicio direcţie şi toată această forţă a ta de a stăpâni situaţia în acest mod va duce la rezultate dintre cele mai bune.

E un moment bun să stai şi să aranjezi lucrurile într-o formă corectă, normală, echilibrată, pentru că ziua îţi inspiră exact acesta calităţi: moderaţie, simţul măsurii, organizare perfectă.

Horoscop 15 mai Pești

Relaţia sentimentală în care eşti implicat evoluează foarte bine, într-o direcţie optimistă, care te face să speri la mai mult. Fluturii din stomac nu-ţi dau pace, se vede că eşti îndrăgostit şi că iubeşti cu adevărat, dar nu uita, totuşi, că iubirea nu e un joc, ci un angajament reciproc în care fiecare deţine un anumit rol.

Joacă-ţi rolul cu seriozitate, cu maturitate, cu implicare, dacă vrei rezultatele cele mai bune. Nu lăsa iubirea să zburde în voie încotro vrea ea, pentru că ai ajuns la un nivel în care deja vezi roadele eforturilor depuse şi probabil sună promiţător, dar nu te culca pe laurii victoriei. Luptă mai departe!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel