Horoscop, marți, 12 iunie, 2018

Zodii. Ele sunt cele mai deștepte femei din lume
Zodii. Ele sunt cele mai deștepte femei din lume

Horoscop. Capricornii nu se simt în largul lor, parcă ar avea o povară în suflet. Pentru pești, astăzi va apărea în calea lor  o persoană care le  inspiră fericire, încredere, ocrotire.

HOROSCOP BALANȚĂ 12 iunie

Dacă un plan în care ţi-ai pus mari speranţe pică peste noapte, nu trebuie să aluneci spre depresie sau să-ţi torni cenuşă în cap. Ai la dispoziţie o paletă vastă de alte idei pe care merită să le foloseşti, deci nu faci altceva decât să pui imediat mâna pe alte resurse, pe care le aveai deja în bagaj.

Nu te crampona de acel proiect care nu mai evoluează aşa cum visai, ci începe altceva cât mai repede, ca să nu consumi timp şi energie în zadar. Schimbarea de macaz va duce către un teren mult mai bun, semn că, uneori, ceea ce pare a fi un eşec nu e altceva decât şansa de a scoate la lumină resurse pe care le deţineai, dar care stăteau nefolosite la naftalină.

HOROSCOP SCORPION 12 iunie

Poţi fi un consilier financiar de succes pentru o persoană care nu prea se pricepe să-şi gestioneze resursele. Nu neapărat că ai avea studii de specialitate (dacă da, atunci cu atât mai bune vor fi sfaturile tale), ci pentru că ai o experienţă bogată de viaţă şi ştii să-ţi ţii sub control balanţa financiară. Prin exemplu personal vei arăta altora cum să facă economii, cum să cheltuiască atent, cum să-ţi administreze veniturile astfel încât să nu genereze dezechilibre.

Tu ai reuşit, eşti pe un teren suficient de stabil pentru a te bucura de banii tăi fără griji, dar acum a venit vremea să le împărtăşeşti şi altora cum ai reuşit.

HOROSCOP SĂGETĂTOR 12 iunie

Câtă importanţă acorzi tu viselor? Probabil foarte multă, pentru că intuiţia ta e foarte dezvoltată şi relaţia pe care o ai tu cu noaptea e una dintre cele mai speciale. Stai puţin şi fă un efort de memorie, pentru că azi noapte, în vis, ţi s-a transmis un mesaj foarte important.

Dacă ţi-l aminteşti, felicitări, analizează-l cu multă atenţie, caută ce înseamnă prin dicţionare de vise, descoperă ce simboluri ies în evidenţă, pentru că poate fi ceva acolo cu impact major asupra ta. Dacă, din păcate ,visul s-a şters din minte la primii zori, roagă-te să ţi se reveleze altfel simbolurile apărute în vis, pentru că ele ar putea să se repete cumva, subtil, pe parcursul zilei, ca o a doua şansă de introspecţie. Fă puţină linişte în minte şi suflet şi ascultă ce vine de acolo: e un mesaj special pentru tine.

HOROSCOP CAPRICORN 12 iunie

Deşi lumea din jur are un motiv de sărbătorit, tu nu te simţi în largul tău, de parcă ai avea o mare povară pe suflet. Fă un efort să te integrezi şi tu în acest mediu vesel, pentru că te va ajuta să uiţi de toate şi să nu mai conteze nicio problemă care te macină.

Ai şi tu nevoie de puţină destindere, iar atmosfera din jurul tău ar fi perfectă pentru a te relaxa, ca atare tu trebuie să fii cel care se străduieşte să lase grijile la o parte. Veselia lor e molipsitoare, dar trebuie şi tu să vrei să o primeşti în inima ta!

HOROSCOP VĂRSĂTOR 12 iunie

Gesturile de simpatie şi de afecţiune vin din toate părţile, încât eşti de-a dreptul fericit. Ai alături de tine oameni care te îndrăgesc, care te completează perfect în planurile tale, care te privesc cu prietenie, şi în asemenea atmosferă toate ar trebui să-ţi meargă excelent.

Ai numai motive de veselie şi de distracţie, şi în acest mediu tonic, pozitiv, se pot ivi şi şanse superbe de iubire. Ieşi în lume, îmbracă-te bine şi comportă-te exemplar, pentru că ochii multor persoane s-ar putea îndrepta către tine, încât ai putea face o cucerire!

HOROSCOP PEȘTI 12 iunie

Apare azi în calea ta o persoană care îţi inspiră fericire, încredere deplină, ocrotire. Te simţi în siguranţă în compania sa şi încerci să profiţi cât mai mult timp de energia pozitivă pe care o emană. Pare a fi un erou salvator pentru tine, un cavaler în armură strălucitoare ce apare la momentul cel mai potrivit, un magician care spune abracadabra şi-ţi arată asul din mânecă, un înger trimis de sus pentru a-ţi oferi ţie exact ceea ce aveai mai mare nevoie.

Fii deci atent la oamenii cu care intri azi în contact, pentru că unul din ei are un rol sau poartă un mesaj cu totul special pentru tine şi pe care merită să-l asculţi şi să-l pui în practică urgent, pentru că e colacul tău de salvare.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel