Horoscop, marți, 11 septembrie, 2018

Horoscop. Schimbările apar peste noapte în planurile Scorpionilor, de aceea trebuie să dea dovadă de flexibilitate ca să poată schimba imediat macazul spre altceva. Vărsătorii să nu consume tot entuziasmul de început în prima etapă a unui proiect, pentru că s-ar putea să-l mai pieardă când vor începe să apară şi piedicile.

Horoscop, 11 septembrie 2018, BALANȚĂ

Deşi eşti una din zodiile cele mai sociabile şi mai comunicative, azi parcă nu-ţi mai găseşti cuvintele pentru a te face înţeles.

Te afli într-un anturaj numeros cu care nu prea ai multe în comun, fiind ori persoane complet necunoscute, ori oameni cu care nu ai prea multe de împărţit de aceea preferi să rămâi în banca ta, decât să faci eforturi pentru a te integra în colectiv.

Poate există cineva în acest mediu care te priveşte cu oarecare ostilitate, cu răceală, ceea ce îngreuiază dialogul, preferând să taci sau să aştepţi să ieşi cât mai repede din acel loc.

Horoscop, 11 septembrie 2018, SCORPION

Schimbările apar peste noapte în planurile tale, de aceea trebuie să dai dovadă de flexibilitate ca să poţi schimba imediat macazul spre altceva.

Dacă o ţii pe a ta şi nu reuşeşti să te adaptezi la noile condiţii, ai putea rata o ocazie interesantă de aceea trebuie să fii pe fază şi să nu respingi alternativele.

Dacă prima variantă nu iese conform planurilor, nu-i nimic, ai altceva la dispoziţie care poate avea efecte mai bune.

Mai greu e cu atitudinea ta rigidă, pentru că nu-ţi plac schimbările bruşte. Ai nevoie de timp de gândire înainte de a schimba direcţia, dar... nu prea e timp!

Horoscop, 11 septembrie 2018, SĂGETĂTOR

Mergi mai departe pe drumul pe care l-ai ales cândva, pentru că visul tău se conturează din ce în ce mai bine cu fiecare pas pe care îl faci. Nu te aştepta la miracole, pentru că tu însuţi construieşti marele edificiu de la final, dar trebuie să fii conştient că e un drum lung până acolo.

Pe parcurs, mai ai multe de învăţat, mai apar şi probe de trecut, mai intervin şi alte persoane în aventura ta, dar fii sigur că în tot acest demers eşti protejat de undeva de sus, dar, mai ales, eşti îndrumat pe tot felul de căi subtile încotro e mai bine să mergi.

Ascultă tot ce vine către tine prin intuiţie sau vise, prin coincidenţe sau veşti, pentru că toate converg acolo unde doreşti.

Horoscop, 11 septembrie 2018, CAPRICORN

Dacă pleci la drum, înarmează-te cu mult calm şi enormă răbdare, deoarece tensiunile se pot ivi la orice pas. Traficul poate fi motiv de stres, discuţiile cu tovarăşii de drum ating cote alarmante, iar la destinaţie te aşteaptă alte surprize care te irită la maximum.

Orice relaţie pe care o ai cu persoane de departe, se va desfăşura de pe poziţii de forţă, pentru că pot apărea reclamaţii de la clienţi din altă zonă a ţării, conversaţii agresive prin telefon sau mesaje trimise pe diverse căi de comunicaţie care folosesc un ton autoritar şi sever.

Horoscop, 11 septembrie 2018, VĂRSĂTOR

Nu consuma tot entuziasmul de început în prima etapă a unui proiect, pentru că s-ar putea să-l mai pierzi când vor începe să apară şi piedicile.

Porneşte în noua acţiune echilibrat, rezervat, gestionându-ţi corect forţele. Nici să rişti totul pe-o carte, dar nici să stai pasiv în expectativă, aşteptând să vezi ce fac alţii, nu e corect, ci e nevoie de o implicare raţională, dând exact atât cât trebuie la momentul potrivit.

Cu prudenţa de rigoare, cu o analiză limpede a investiţiei care depinde de tine, vei ajunge la rezultate de care vei fi mândru, dar nu pretinde roade ieşite din comun din prima!

Horoscop, 11 septembrie 2018, PEȘTI

Încearcă să asculţi părerile diferite care se vehiculează în jurul tău, să le cântăreşti cu atenţie, să nu ignori pe vreuna doar pentru că pare că se bate cap în cap cu alta, pentru că cel mai bun verdict îl vei da numai după ce cunoşti situaţia privită din mai multe unghiuri. Într-un final, intuiţia te va ajuta să extragi o concluzie bună, dar nu te grăbi să-ţi spui ultimul cuvânt încă.

E nevoie de o analiză aprofundată pe îndelete şi îndelungată, până înţelegi cum stau lucrurile, de vreme ce apar informaţii atât de contradictorii care, aparent, nu se leagă. Se vor lega la un moment dat după ce vei reuşi să sondezi suficient de adânc în miezul problemei.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel