HOROSCOP, marți, 1 noiembrie 2016

Berbec

Ai mari rezerve daca sa te implici acum in planul pe care ti-l prezinta cineva cu mult aplomb. Esti mult mai suspicios ca altadata si ai mereu impresia ca in spatele aparentelor mult prea frumoase se ascunde ceva care ti-ar putea crea neplaceri, mai devreme sau mai tarziu.

Taur

Discuti despre bani cu un ton mult mai serios, pus pe fapte mari. Esti in fata unor investitii masive, a unor achizitii de zile mari sau poate a unei tranzactii majore cu efecte pe termen lung, cum ar fi cumpararea unui obiect scump.

Gemeni

Esti inconjurat de multa lume si cu fiecare ai alt gen de relatii, reusind sa te adaptezi perfect oricarei tipologii umane. Cu unii ai multe lucruri interesante de discutat si comunicarea merge ca pe roate. Altii iti sunt apropiati sufleteste ca prieteni intimi sau persoane dragi, si va bazati pe un schimb reciproc de gesturi sincere de afectiune.

Rac

Ai ajuns la un nivel care iti inspira incredere absoluta in succesul final si ai garantia ca, la capatul acestor eforturi, te asteapta o rasplata binemeritata. Esti foarte motivat sa tragi tare, oricat ar mai dura, de vreme ce la capat te asteapta evenimente fericite. 

Leu

Primesti o veste buna cu efect mobilizator asupra ta. Iti da alt chef de actiune, mai mult curaj sa iesi in fata si sa spui ce stii si cand vezi ce bine evolueaza lucrurile, esti din ce in ce mai sigur pe reusita finala spre care te indrepti. 

Fecioara

Nu te sfii sa ceri ajutor la nevoie, pentru ca nu ai cum sa le stii tu chiar pe toate. Vei vedea ca sfatul primit de la un coleg cu mai multa experienta te va scoate din impas si vei intelege mai clar situatia atunci cand cineva te sustine.

Balanță

Nu te mai gandi la nimic altceva decat la lucrurile frumoase ale vietii. Trebuie sa alungi cumva starile depresive care-ti mai dau tarcoale si sa lasi inima sa se umple de bucurie, de sperante noi, de vise frumoase. Chiar daca nu toate merg perfect in viata ta, exista ceva care ti-ar putea distrage atentia de la grijile cotidiene, totul e sa vrei si tu sa te concentrezi asupra acestor aspecte pozitive.

Scorpion

Bucura-te de linistea care s-a instalat peste viata ta, de parca toate problemele majore nu mai au nicio importanta. Esti calm, rabdator, te comporti ca un intelept care si-a invatat lectiile destinului si deja poate da sfaturi si la altii. 

Săgetător

Ocupa-te de azi de lucrurile mici si neimportante pe care le-ai tot amanat in ultima vreme incat au atins un nivel care nu mai sufera amanare. Vei scapa foarte usor de o multime de fleacuri, pentru ca, la urma urmei, sunt doar multe, nu si complicate. 

Capricorn

Discuti cu cei dragi din familie daca este sau nu momentul unor investitii mai solide. Va gandeati de multa vreme la ele, dar le-ati tot amanat din cauza altor prioritati. Se pare ca a venit si vremea lor, dar nu trebuie sa va avantati in cheltuieli masive fara o analiza serioasa a resurselor voastre actuale si viitoare.

Vărsător

Stai un pic pe loc si nu te mai gandi la etapele urmatoare ale unui plan pe care il dezvolti. Azi e o zi in care trebuie sa arunci o privire in urma, ori pentru ca solutia la problema de acum se afla printre amintirile sau experientele deja acumulate, ori ai scapat ceva din vedere care, daca nu este adus la zi acum, poate deveni intr-o zi cel mai dificil impediment ce nu te va lasa sa mergi mai departe.

Pești

Azi ai curaj sa-ti transmiti gandurile in Univers in mai multe directii simultan, de parca ai avea o legatura directa cu cineva acolo sus care iti asculta lista de dorinte. Nu fi modest, cere mai mult, ai curaj sa visezi cat mai multe, si apoi, odata emise aceste planuri spre cer, crede cu tarie in sansele lor de materializare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel