Urmărește emisiunea live


HOROSCOP, marți, 1 mai, 2018

Balanță

De tine depinde să ieşi din pasa fragilă emoţional în care te-au tras alţii fără voia ta, ca atare părăseşte tu singur acel loc în care simţi că planează tristeţea, suferinţa, sărăcia, boala. Tu nu rezonezi cu problemele celor din jur, oricât de empatic ai fi, ca atare gândeşte-te mai presus de orice la liniştea ta, la pacea ta interioară şi exterioară, la zâmbetul de pe propriul chip, şi pleacă din acele spaţii tensionate.

E o chestiune de voinţă să spui adio dramelor care chiar nu te privesc pe tine, deci de ce te sacrifici pentru că altul, alături de tine, nu a ştiut să-şi rezolve problemele? Ce vină ai tu?

Scorpion 

Chiar dacă ai şi tu orgoliile tale şi nu-ţi place să fii tratat ca şi cum ai fi fragil, sunt momente în care trebuie să accepţi că ai şi tu nevoie de ajutor. E frustrant pentru cineva ca tine să vezi că lumea îţi poartă de grijă, te priveşte cu milă, te alină cu vorbe dulci, dar om eşti şi tu, nu eşti de piatră!

Topeşte-ţi inima în faţa lor, acceptă-le gesturile de afecţiune, care sunt foarte sincere, lasă garda jos! Ce-ar fi să le arăţi că eşti şi tu sensibil? Chiar dacă eşti mai raţional din fire, sunt momente în care trebuie să dai platoşa de auto-protecţie jos şi să-ţi arăţi sufletul. Un copil, un animal, o floare, un peisaj nu se poate să nu te mişte!

Săgetător 

Nu te gândi la ce va spune lumea dacă tu te exprimi într-o manieră diferită decât restul! Ai tot dreptul să fii original, să fii altfel, unic în felul tău! Ceea ce te diferenţiază astăzi clar de restul lumii e propria ta spiritualitate. Din respect pentru ceilalţi, nu ai nimic împotriva modului în care ei îşi urmează credinţa şi principiile spirituale după care se ghidează, nici a modului lor de a se apleca spre cele sfinte, dar nu vei tolera criticile lor, dacă se iau cumva de crezul tău!

Ai stilul tău de a te ruga, de a te raporta la divinitate, deci nu accepta să ţi se ţină predici despre cum se cade, cum trebuie, cum e bine... De unde ştiu ei cum e mai bine pentru tine, deci urmează-ţi calea ta!

Capricorn 

Iubirea cere responsabilitate, fermitate, maturitate, nu mai e de joacă. Simţi că pe umerii tăi apasă acum o greutate cu totul specială. Vine vremea unor angajamente serioase din partea ta, prin care trebuie să-i arăţi persoanei iubite ce eşti în stare să faci pentru relaţia voastră.

E vremea logodnelor sau căsătoriilor, a mutării împreună sau a legămintelor de iubire în care nu mai e loc de distracţie, de glumă, de experimente. Dacă nu ai făcut pasul căsătoriei, începi să te gândeşti din ce în ce mai serios la asta, pentru că doar o astfel de sarcină matur asumată i-ar arăta celui drag ce eşti în stare să faci pentru a-l păstra alături.

Vărsător

Faci echipă bună cu cel drag într-o acţiune în care tu, singur, nu deţii toate resursele. Tu ai idei practice, soluţii concrete, experienţe deja acumulate, dar îţi lipseşte forţa psihică de a face faţă confruntării.

Dacă îţi uneşti forţele cu cel de alături care ştie să te îmbărbăteze cu vorbele cele mai potrivite pentru a te motiva, totul va părea mult mai simplu. Primeşte cu încredere stimulentele celuilalt şi fă şi tu la fel dacă are nevoie.

Pești 

Au rămas multe lucruri neîmplinite în trecut, şi uneori te gândeşti ce-ar fi să le reiei pe unele din ele şi să le duci acum la îndeplinire? Bine faci, pentru că, privind înapoi, spre alte vremuri, descoperi vise care nu au ajuns la împlinire, scopuri care nu au fost atinse, planuri abandonate pe parcurs care ar putea reporni acum cu mai multe şanse de reuşită.

Întoarce-te la acel vis frumos de odinioară şi reconstruieşte-l acum. Nu te teme să iei de la capăt un scop de demult, chiar dacă a stat o vreme pe linie moartă. Între timp ai mai adunat informaţie, ai mai acumulat experienţă, şi îi dai mai mulţi sorţi de izbândă.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel