HOROSCOP, marți, 1 august 2017

Berbec

Te afli intr-un mediu aglomerat in care ai ocazia sa intri in contact cu tot felul de oameni. Capacitatea ta de adaptare la orice tipologie umana e de invidiat, pentru ca stii de fiecare data cum sa-ti exprimi punctul de vedere in functie de interlocutorul din fata ta. Esti un exemplu de socializare si comunicare, deoarece tu gasesti intotdeauna stilul potrivit de a te apropia de oameni, subiectele comune de conversatie cu oricine, chiar si cu cei necunoscuti, iar calitatile pe care le implici te pun bine in valoare, devenind o prezenta agreabila si cautata de multa lume.

Taur

Ti-e frica de judecata aspra a celor din jur si, ca sa nu intri in gura lupului, preferi sa ramai tacut si anonim pe margine. Poate criticile sunt corecte si meritate, poate te-ar ajuta sa indrepti o situatie de care te faci vinovat, dar azi nu te simti in stare sa faci fata unui tir de atacuri. Esti mai sensibil, incat o vorba dura te-ar dobori cu totul, de aceea ori faci tot posibilul sa repari problema inainte ca ea sa devina subiect de critica, ori te retragi departe de cei care te-ar putea lua in vizor, macar pana se calmeaza atmosfera.

Gemeni

Nu te astepta ca toata lumea sa te sustina in marele pas pe care esti gata sa-l faci, pentru ca unii sunt suspiciosi sau tematori din fire si nu au curajul tau de a porni la acest drum complicat. Tu detii toate resursele necesare pentru un succes deplin, doar anturajul e cel care te mai poate trage inapoi, pentru ca vede numai piedici sau riscuri la tot pasul. Nu-ti compara puterile cu ale celor care iti poarta de grija, motivat sau nu. Anturajul nu e cel mai potrivit pentru telurile tale actuale, deoarece unii spun mereu ca nu se poate, ca nu ajungi astfel nicaieri, ca sacrificiile sunt prea mari. Nu-i asculta, tu mergi pe calea ta cu fermitate, pentru ca fiecare e aici cu norocul lui!

Rac

Esti cuprins de doua pasiuni la fel de puternice si nu stii spre care sa-ti canalizezi totusi energia, pentru ca nu le poti duce pe amandoua in acelasi timp spre succes. Daca ai incerca sa te imparti intre ele in mod egal, ai descoperi ca rezultatele vor fi modeste si intr-o parte si-n alta, deci greul acestei perioade este exact decizia finala: pe care s-o alegi pentru a-i da prioritate? Vei face o alegere excelenta, pentru ca iti vei lua suficient timp de gandire pentru a lua cea mai buna decizie: ori una, ori alta?

Leu

Visele tale cele mai frumoase din acest moment sunt bine alimentate de cea mai draga fiinta din viata ta. Cand vezi ca si aceasta crede in aceleasi idealuri si se arata dispusa sa participe la construirea planului tau cel mai maret, cum sa nu prinzi tot mai mult curaj sa mergi inainte? Esti bine motivat de cei dragi si, daca va uniti fortele in aceeasi directie, rezultatele va vor face pe toti fericiti. Pe de alta parte, e posibil sa observi un oarecare interes sentimental din partea unei persoane din anturaj care incearca sa-ti intre in gratii si iti face curte: ar merita sa-i acorzi atentie daca si tu asteptai iubirea in viata ta!

Fecioară

Te comporti ca un profesor gata sa tina predici severe celor care fac greseli, dar uiti ca si tu ai fost ca ei. Fii mai ingaduitor cu cei tineri sau cu cei mici, chiar daca ii prinzi cu minciuna, pentru ca fiecare om e supus greselii. Mai bine le oferi un exemplu personal demn de urmat inainte de a-i ataca dur pe diverse cai. Poti oferi o lectie de viata extrem de folositoare, dar fara a apela la ton ridicat, la nervi sau autoritate agresiva. Nici tu nu le stiai pe toate candva ci ai invatat de la altii, deci pune-te si in pielea lor un pic.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel