Horoscop, luni, 9 iulie, 2018

Zodii
Zodii

Horoscop. Săgetătorii trbuie să ia o decizie importantă pentru ei „i pentru parteneri, iar Vărsătorii nu sunt  convinși  dacă merită să se implice într-o activitate colectivă despre care cei din jur vorbesc întruna.

Horoscop 9 iulie 2018, BALANȚĂ

Vii cam nervos acasă şi strici atmosfera de familie cu atitudinea ta. Lasă-i pe cei dragi să te înconjoare cu veselia lor, cu optimismul lor, pentru că te-ar putea ajuta să-ţi abată gândul de la problemele cu care te-ai confruntat peste zi.

Ştii cum se spune: lasă toate grijile la uşă atunci când vii acasă, pentru a nu tensiona inutil viaţa de cuplu sau de familie cu probleme care chiar nu-i privesc şi pe ei. Problemele de serviciu trebuie rezolvate acolo, la serviciu, ca atare nu le discuta cu familia, pentru că îi stresezi pe toţi!

Horoscop 9 iulie 2018, SCORPION

Nu te poţi impune în faţa celor mai tineri care ţi se opun cu încăpăţânare, uiţi că şi tu ai fost la fel la vârsta lor, deci mai bine ai fi tolerant şi nu ai lua afronturile lor ca pe ceva personal.

E o diferenţă de viziune asupra unor evenimente: tu le priveşti de la nivelul experienţei tale de viaţă, ceilalţi încă au impresia că totul e mai uşor decât pare, şi trebuie să fii un exemplu pentru ei pentru a fi ascultat. Când vor mai creşte, îţi vor da dreptate, dar acum nu sunt uşor de convins că tu, cel în vărstă, ştii mai bine.

Horoscop 9 iulie 2018,SĂGETĂTOR

Trebuie să iei o decizie importantă pentru tine şi partener, dar tu eşti persoana cea mai potrivită să facă o alegere corectă. Persoana iubită ar decide după ceea ce simte, după propriile dorinţe, în funcţie de ce îi transmite inima, dar tu eşti de altă părere.

Ai mintea mai limpede, nu e orbită de amor, deci vei putea discerne corect şi astfel să-l tragi şi pe cel drag după tine. Discutaţi serios despre ce aveţi de făcut împreună şi fiecare contribuie cu resursele pe care le deţine: tu cu raţiunea, celălalt cu emoţia.

Horoscop 9 iulie 2018, CAPRICORN

Primeşte cu mintea şi cu inima deschise sfaturile sau informaţiile pe care ţi le oferă astăzi un coleg, pentru că ştie foarte bine ce spune. A studiat problema care te preocupă pe tine, a trecut şi el prin ceva similar şi a depăşit-o cu bine, deci acum ajunge să te încrezi în totalitate în ceea ce are el de transmis pentru a nu pierde şi tu timpul cu experimente.

Aşa e, înveţi din orice provocare, dar dacă acum cineva îţi oferă pe tavă soluţia, de ce să n-o primeşti cu încredere deplină? Se potriveşte perfect situaţiei în care te afli tu şi, dacă ai prelua rapid ideile oferite de acest colaborator, nu ai mai merge pe căi lăturalnice, ci pe cea dreaptă către rezolvarea problemei.

Horoscop 9 iulie 2018, VĂRSĂTOR

Nu eşti foarte convins dacă merită să te implici şi tu într-o activitate colectivă despre care cei din jur vorbesc întruna. Ceva îţi spune că nu ai nimic bun de câştigat de aici, ci doar ai ţine cuiva companie. Dacă tu consideri că a face doar act de prezenţă în viaţa altuia este suficient de important, vei participa şi tu cu ceea ce ştii sau poţi, deşi sufletul tău e în cu totul altă direcţie.

Te sacrifici, cumva, pentru a-i sta alături acelei persoane care are nevoie de tine acum, o ajuţi cum ştii mai bine, îi ţii companie, dar nu eşti încântat de ceea ce vrea el să obţină. Prefă-te că ţii cu el în totalitate, pentru că de asta are nevoie: de susţinere.

Horoscop 9 iulie 2018, PEȘTI

Eşti sfătuit să stai pe loc şi să nu duci mai departe planul la care îţi aduci contribuţia. O pauză sau doar o simplă detaşare de miezul evenimentelor îţi va oferi o altă perspectivă asupra acestei teme şi vei descoperi noi variante de abordare.

Mai ai multe de învăţat, dar nu poţi ajunge la concluziile cele mai bune dacă nu treci şi prin momente critice. Piedicile au rolul de a te pune serios pe studiu sau să scormoneşti în mintea ta după soluţii eficiente pe care nici nu ştiai că le deţii.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel