HOROSCOP, luni, 7 august 2017

Berbec

Sa nu te lasi invins de contradictiile si furtunile incinse azi in jurul tau, pentru ca si ele au un rol! Te obliga sa te implici intr-o competitie cu mai mult curaj, cu mai multa incredere in resursele tale, si, chiar daca lumea se aliaza impotriva ta, nu e un semn ca ar avea ceva cu tine, ci ca parerile tale sunt controversate si analizate pe toate partile. Nu te deranjeaza sa faci valuri pe unde treci cu viziunea ta aparte de a privi unele lucruri, pentru ca ceea ce inventezi tu acum si suna ciudat, candva ar putea fi acceptat de toata lumea ca ceva absolut firesc, deci continua sa-ti pui in valoare originalitatea, creativitatea si spiritul avangardist, chiar daca vezi multi oponenti in preajma.

Taur

De ce te tot stresezi cu lucruri care nu ar merita deloc atentie? Sunt chestiuni atat de marunte incat nici nu ar merita timpul pe care il acorzi cu atata inversunare. Incearca sa tratezi unele aspecte cu mai multa indiferenta, pentru ca sunt realmente fleacuri! In loc sa consumi energie si timp pretios pentru aceste maruntisuri, mai bine folosesti aceleasi resurse pentru a incepe ceva nou, pentru a face un plan indraznet, pentru a crea ceva de care sa fii mandru, pentru ca sigur ai multe alte idei care asteapta sa fie transformate in realitate, daca nu ai risipi energia in directii inutile.

Gemeni

Trebuie sa faci o alegere importanta intre a ramane legat de o actiune care a devenit obositoare pentru tine, dar cu care esti obisnuit, si a porni spre alta complet noua care seamana cu o gura de aer proaspat. Nici nu e grea decizia in situatia de fata, dar vei alege prima varianta numai daca vrei sa te chinui tu singur pe mai departe. Planul numarul doi ofera mai multa libertate de gandire, de miscare de decizie, dar tu parca tot catre prima varianta inclini, pentru ca esti indecis. Cantareste acum cu un dram de detasare, ascultand si ce-ti transmite inima, nu doar mintea, care te trimite spre munca si stres, nu spre relaxarea pe care ti-ar oferi-o cel de-al doilea drum care ti se deschide inainte.

Rac

Deschide bine ochii si urechile, pentru ca azi vin spre tine informatii false, care te pot induce in eroare daca le crezi. Ai in preajma ta oameni care apeleaza des la minciuna, la masti false, incearca sa insele sau sa creeze o imagine falsa, si ascund adevarul intr-un balon de sapun. Exista minciuna si prin omisiune, deci nu-ti spun tot sau imbraca realitatea intr-o iluzie, anume pentru a ta face pe tine sa ratacesti pe cai laturalnice. Fii realist, asa cum esti de obicei, si nu crede tot ce auzi, pentru ca azi esti ceva mai influentabil, mai credul, mai impresionabil, si cei care au interesul sa te minta, chiar pot reusi!

Leu

Toata lumea este nervoasa, toata lumea se agita si ridica tonul, ceea ce te face si pe tine sa te comporti agresiv. Parca nu te mai intelegi cu nimeni in aceasta atmosfera aprinsa, in care se spun cuvinte dure, se aud critici si injurii. Oricat de tolerant ai fi, oricat de mult ai suporta agresivitatea celor din jur, tot va veni un moment in care vei rabufni si nu-ti vei mai putea controla atitudinea, poate nici nu e bine sa tii totul in tine asa, pentru ca stresul acumulat genereaza sentimente ostile in interiorul tau, ca atare e mai bine sa dai totul afara!

Fecioară

Uneori, o despartire poate fi cel mai bun lucru care ti se poate intampla, ca atare vei trata un astfel de moment ca pe un motiv de usurare. Dispare cineva din viata ta, iti iei ramas bun de la un loc sau de la o persoana, lasi in urma o relatie care nu-si mai are rostul, si parca simti si tu ca respiri, finalmente. Daca vezi ca nu mai ai nimic de castigat sau de invatat din anumite relatii cu oamenii din jur, nu te crampona de ele! Nimic nu e vesnic: nici relatiile de serviciu, nici cele de prietenie, nici cele de iubire, ca atare uneori e bine sa le lasi in urma si sa treci mai departe, spre altceva.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel