Urmărește emisiunea live


HOROSCOP, luni, 6 martie 2017

Balanță

Lasa-te purtat unde vrea valul, nu incerca sa controlezi tu mersul evenimentelor, ci ai incredere totala ca sensul in care esti dus e cel mai bun pentru tine. Detaseaza-te de tot ce te tine legat de trecut, de amintiri si temeri, pentru ca acum ti se deschid in fata orizonturi foarte promitatoare, dar care nu-si vor arata efectele benefice decat daca te arunci cu incredere in aceasta aventura. Teama poate fi cel mai mare inamic, pentru ca daca tu, peste tot, vezi numai hopuri, pericole sau motive de suspiciune, e clar ca nu vei ajunge prea curand la ceea ce te asteapta la capat. Fii curgator ca apa si priveste spre viitor cu optimism maxim!

Scorpion

Atractia spre o anumita persoana e mare si iti dai seama ca acest magnetism nu te lasa sa gandesti limpede, de aceea e bine sa-ti tii sub control instinctele si sa lasi mintea sa decida cum e mai bine. Daca iei azi decizii doar datorita fantasticei chemari fizice pe care o ai catre acea persoana atat de atractiva, s-ar putea sa iti dai seama mai tarziu ca nu inima si nici mintea nu au decis, ci cu totul alte parti ale corpului, de aceea tine-ti sub control impulsurile! Risti sa intri intr-o aventura amoroasa care tot va deranja pe cineva: te tine, pe celalalt, pe partenerul oficial de casa... Intelegi tu!

Săgetător

Este o zi prospera, care iti inspira un puternic sentiment de siguranta materiala, de implinire, de satisfactie in cariera. Se pare ca ti-ai atins unele teluri care acum te incarca de bucurie si de un puternic sentiment de valoare personala. Esti mandru de tine, pastreaza acest sentiment si mergi mai deoparte, la etapa urmatoare a planurilor tale. Si banii sunt pe un teren mult mai bun, pentru ca ai putea incheia niste afaceri profitabile sau ai putea intra in posesia unor sume de bani exact cand ai mai mare nevoie de ei pentru unele investitii majore. Ai curaj sa faci planuri pe termen lung cu banii tai, ori pentru a-i face sa creasca, ori pentru a le da plus valoare.

Capricorn

Parca se lupta doua personalitati diferite in sufletul tau, una indemnandu-te la actiune, la schimbare, la o exprimare mai clara a propriilor dorinte, in timp ce cealalta te trage inapoi, spunandu-ti sa stai in banca ta deocamdata. Lasa latura ta pozitiva si tonica sa iasa la iveala, nu accepta dominarea pesimismului, pentru ca nu e momentul pentru a ramane in umbra. Arata cine esti, ce poti, bucura-te de ceea ce reprezinti, pentru ca poate fi un moment bun sa te remarci. Daca te retragi in planul doi, dai dovada de o oarecare neincredere in calitatile tale si daca tu nu te placi asa cum esti, nici ceilalti nu te vor aprecia la justa valoare. Iubeste-te mai mult pe tine insuti!

Vărsător

Treci printr-o provocare interesanta care cere de la tine o investitie masiva de resurse, dar le ai pe toate la dispozitia ta! Trebuie sa te ridici pentru drepturile tale, daca simti ca sunt incalcate, si sa faci tot posibilul sa-ti impui principiile in care crezi cu tarie, mai ales daca e vorba de adevar incontestabil. Oricat de dura ar fi lupta pentru a recastiga ceea ce iti apartine de drept, merita sa faci tot ce-ti sta in putinta, pentru ca ai toate sansele sa reusesti. Alege-ti cu intelepciune si grija armele forte pe care sa le investesti in acest conflict, pentru ca nu toate se potrivesc in situatia de fata. Fa totul ca la carte, corect, cinstit, ambitios!

Pești

Mai lasa si tu de la tine, nu mai trece in revista, la nesfarsit, acele lucruri din trecut care nu au iesit chiar asa cum ai fi dorit. Sunt momente in care, ca sa treci pe un nivel mai bun, e nevoie sa abandonezi balastul care nu-ti mai trebuie, si acelasi lucru trebuie sa faci si tu azi. Tot carand dupa tine un bagaj inutil si greu, practic iti tai tot elanul. Iarta, uita, inchide capitolul care nu mai are nici un rol in povestea ta si gandeste-te la urmatorul episod din viata ta. Esti in fata unui nou inceput, dar trebuie sa intri in aceasta noua etapa complet eliberat de temeri, amintiri sau regrete.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel