HOROSCOP, luni, 6 februarie, 2017

Balanță

Te afli intr-un mediu in care, altadata, te simteai mult mai bine si aveai relatii amicale cu toata lumea, dar de data aceasta ceva te irita si te face sa te comporti ostil. Fa un efort sa te adaptezi tu la acest grup, nu invers, pentru ca tu esti factorul perturbator care da peste cap armonia si buna intelegere. Daca ai mereu ceva de comentat si critici parerile cu care ceilalti reusesc sa se puna de acord, e semn ca cel recalcitrant esti tu, deci trebuie sa iti revizuiesti cumva atitudinea agresiva.

Scorpion

Resursele financiare nu sunt dintre cele mai bune. Trebuie sa te bazezi pe rezerve mai vechi sau pe veniturile comune ale familiei. E posibil ca cineva sa-ti ofere o suma de bani pentru a te ajuta sa achiti vreo datorie din trecut, dar nu este exclus sa intri in posesia unei sume care ti se datoreaza de mai multa vreme si tot intarzia sa apara, deci se poate regla oarecum balanta. Nu prea stii sa-ti administrezi banii, esti tentat sa-i cheltui pe tot felul de obiecte care te atrag la prima vedere, care iti plac sau care iti inspira un anume sentiment, fara a te gandi si la utilitatea acestuia sau la oportunitatea achizitionarii lui.

Săgetător

Amintirile te tin captiv intr-o zona din trecut care nu mai are nimic de oferit. Devii nostalgic si un pic romantic, dar intoarcerea cu gandul la vremuri de odinioara nu este neaparat benefica, mai ales daca scoti de la naftalina evenimente triste sau esecuri de atunci. Rupe-o cu trecutul odata pentru totdeauna, pentru ca azi ai ocazia sa inchizi definitiv un capitol care nu mai are nici un rol in viata ta de acum inainte. Fa un efort sa nu te mai intorci iar si iar in acelasi loc, iarta si uita, sterge cu buretele ce a fost ca sa poti trece la etapele urmatoare.

Capricorn

Nu stii cum sa abordezi ziua aceasta: sa profiti de liniste si odihna sau sa te apuci deja de ceva mai palpitant, care sa te scoata din comoditate? Numai de starea ta de moment depinde totul, pentru ca daca tot ce-ti doresti azi e sa lenevesti pe langa casa, cu preocupari sedentare, atunci trebuie sa te rasfeti inca o zi cu aceste placeri ale simturilor. Dar daca simti ca te plictisesti, n-ar fi rau sa gasesti cel mai mic motiv de a iesi din monotonie si sa te implici intr-o actiune interesanta: sport, miscare, drumetii, chiar munca!

Vărsător

Se instaleaza o atmosfera linistita, in care multe aspecte agitate de zilele trecute revin la normal si reusesti sa te relaxezi si tu cat de cat. Discutiile pe care le porti cu cei din jur, sfaturile prietenesti pe care le primesti de la acestia, odihna suplimentara si starea de veselie sunt perfecte pentru tine, pentru ca asa reusesti sa iti reincarci bateriile cu ceea ce ai nevoie: calm, siguranta, pace interioara, armonie, impacare cu sine si cu ceilalti. Te simti bine printre oamenii care iti ofera cate ceva din toate acestea.

Pești

Nu scapi deloc de sub control mersul unei situatii si tocmai aceasta capacitate a ta de a pastra echilibrul in toate te va ajuta sa-ti duci la capat cu succes orice misiune. Nu faci nimic care sa se abata de la reguli, nu depasesti masura, nu exagerezi in nicio directie si toata aceasta forta a ta de a stapani situatia in acest mod va duce la rezultate dintre cele mai bune. E un moment bun sa stai si sa aranjezi lucrurile intr-o forma corecta, normala, echilibrata, pentru ca ziua iti inspira exact acesta calitati: moderatie, simtul masurii, organizare perfecta.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel