EXCLUSIV  Horoscop, luni, 6 decembrie 2021

foto ilustrativ Pixabay/ Horoscop, luni, 6 decembrie 2021
foto ilustrativ Pixabay/ Horoscop, luni, 6 decembrie 2021

Horoscop. Marte sextil Pluto. 

Astăzi avem un sextil între Marte din Scorpion și Pluto din Capricorn. Acest aspect este unul care îmbină armonios pasiunea cu acțiunea. Mai ales atunci când este vorba de atingerea unui obiectiv. Nu ne vom grăbi și ne vom calcula bine toți pașii. Atunci când știm cu adevărat ce ne dorim, restul nici nu mai contează.

Berbec

Vei fi un observator obiectiv al evenimentelor de la locul de muncă. Te vei implica doar în acele acțiuni care îți cer să fii pragmatic.

Taur

Partenerul va fi alături de tine și te va sprijini în toate acțiunile tale. Chiar ai nevoie de oameni să îți împărtășească principiile.

Gemeni

Astrele îți recomandă să nu te panichezi la serviciu. Orice criză va deveni o mare oportunitate. Trebuie doar să fii mai deschis.

Rac

Reușești să îmbini eficient viața de familie cu sarcinile de la serviciu. Mai ales datorită faptului că te vei pune pe primul loc.

Leu

Vei alege munca în detrimentul distracției. Prima zi a săptămânii va fi plină de energie. Dorința de a fi eficient le va întrece pe toate.

Fecioară

Dacă ai tot așteptat o zi pentru a spune ceva te îți stă pe inima, astăzi ai astrele de partea ta. Îți vor oferi curaj și încredere.

Balanță

Sfaturile tale pe plan financiar vor fi de mare folos pentru cei dragi. Marte chiar te poate ajuta să te vinzi mult mai bine.

Scorpion

Marte îți tranzitează încă semnul, deci vei putea face tot ce ți-ai propus. Oamenii vor aprecia faptul că ești un bun ascultător.

Săgetător

La suprafață, pari destul de energic și implicat. Dar de fapt, ești super obosit, tracasat și dornic de a procrastina. Nu neglija odihna!

Capricorn

Ai parte de oameni buni, care te vor ajuta indiferent de ce i-ai ruga. Ai planuri mărețe pe care poți începe să le pui în aplicare.

Vărsător

Este o zi nemaipomenită pentru a lua decizii importante la locul de muncă. Marte te împinge de la spate și te ajută să fii mai hotărât.

Pești

Vei intra în discuții despre cine are dreptate și cine nu. Bineînțeles, că vor fi mulți factori declanșatori care nu îți vor da deloc pace.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel