Horoscop, luni, 6 august 2018

Zodii
Zodii

Horoscop. Cineva intervine în bucuria Fecioarelor şi strică atmosfera armonioasă şi veselă în care se află. E un musafir nepoftit, o surpriză neplăcută. Berbecii, cand calculează ce repede se duc banii, se enervează la maximum, dar trebuie să se  calmeze inainte de a lua alte decizii financiare.

HOROSCOP, 6 AUGUST, Berbec

Cand calculezi ce repede se duc banii, te enervezi la maximum, dar incearca sa te calmezi inainte de a lua alte si alte decizii financiare. Risti sa intri intr-o cheltuiala peste puterile tale la primul impuls, si dupa o vreme sa-ţi dai seama ca ai aruncat banii pe fereastra.

Asa se fac banii, greu si lent, tocmai de aceea trebuie sa-ţi calculezi mai bine resursele financiare cand vine vorba de plaţi mari.

Poate nu e acum cel mai bun moment pentru o anumita achiziţie sau investiţie, ci ar fi bine sa mai faci unele economii si sa stabilesti mai atent prioritaţile perioadei. Nu stai chiar asa de bine, momentan.

HOROSCOP, 6 AUGUST, Taur

Te afli azi intr-o companie vesela, un pic galagioasa, dar iţi place atmosfera, chiar daca tu azi nu simţi nevoia sa iesi prea mult in evidenţa, preferand sa privesti de pe margine veselia altora.

Esti un bun prieten care participa la activitaţile comune cu implicare, dar intr-o oarecare tacere totusi. Cu o astfel de atitudine, te vei dovedi a fi cel mai discret sfatuitor care poate asculta dorinţele altora, care poate oferi sfaturi imparţiale.

Daca ar fi cineva sa spuna azi ceva despre tine, te-ar descrie ca cel mai de nadejde confident, pentru ca tu stii sa asculţi, nu judeci si la final dai si niste indrumari de milioane!

HOROSCOP, 6 AUGUST, Gemeni

Ai nevoie de ceva care sa te linisteasca, sa-ţi potoleasca furtuna de emoţii si ganduri care te-a coplesit. Te afli in faţa unui eveniment care genereaza o stare psihica greu de controlat, ca tracul de dinaintea intrarii in scena.

Cum singur nu gasesti carligul de care sa te agaţi pentru a te relaxa cat de cat, profita de prezenţa unor persoane care au acest efect asupra ta.

Cu vocea lor domoala, cu ton scazut si linistitor, cu atitudinea lor detasata de orice, te pot ajuta si pe tine sa revii la o stare mai buna, ţinand in frau emoţiile negative scapate de sub control: teama, panica, anxietatea.

HOROSCOP, 6 AUGUST, Rac

Apare in calea ta exact persoana care te poate fericit, pentru ca intervine la timp in planurile tale. Il vei privi de acum inainte cu maxim respect si admiraţie, tocmai pentru ca a jucat un rol atat de important in cel mai delicat moment.

E o bucurie si pentru el sa vada in ochii tai atata recunostinţa, ceea ce il motiveaza sa ofere si mai mult, poate chiar peste puterile sale. Si tu ai face la fel, pentru ca esti cuprins de o generozitate dusa la extrem.

HOROSCOP, 6 AUGUST, Leu

S-a intamplat ceva care ţi-a mai calmat energia si ai un ciudat sentiment de teama, ca nu cumva sa te avanţi in direcţii cu un oarecare factor de risc.

Nu-i rau sa pornesti ceva nou sub influenţa prudenţei si a calmului, pe care va trebui incet-incet sa le inveţi, dar e ciudata atitudinea ta atat de retrasa si de tacuta, cand toata lumea te stie mult mai pasional.

Ai nevoie de ceva care sa te motiveze, sa te stimuleze, sa-ţi reaprinda flacara pasiunii, dar deocamdata sufli si-n iaurt, cu o atitudine de-a dreptul precauta pentru o fire dinamica si tonica, asa ca tine!

HOROSCOP, 6 AUGUST, Fecioară

Cineva intervine în bucuria ta şi strică atmosfera armonioasă şi veselă în care te afli. E un musafir nepoftit, o surpriză neplăcută, o situaţie care dă peste cap nişte planuri pe care le priveai cu mult entuziasm.

În loc să te distrezi şi să te bucuri de o zi relaxantă într-un grup de prieteni, trebuie să-ţi deturnezi repede toate planurile ca să te ocupi de ceea ce apare azi ca din senin.

Nu îţi strică toată ziua, poate doar câteva ore din program, ca atare ocupă-te repede de sarcina care apare pe nepusă masă ca să te eliberezi şi să te întorci la treburile amuzante pe care le aveai în agendă pentru azi.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel