HOROSCOP, luni, 5 martie, 2018

Balanță

Nu te lasa influentat de anturaj, pentru ca azi nu nimeresti in cel mai stimulativ mediu. Parca atragi alaturi de tine doar oameni tristi, saraci, cu tot felul de necazuri care abia asteapta sa-si desarte grijile pe umerii tai. Bine, asculta-i si ajuta-i cum poti, dar nu prelua tu necazurile lor.

Ei s-ar putea simti eliberati ca s-au confesat cuiva si poate au primit si niste sfaturi, dar tu ramai cu tot bagajul negativ!

Trateaza discutia ca pe o simpla experienta de viata, fara a-ti asuma vini sau responsabilitati pentru problemele lor. Gandeste-te mai bine la propria ta persoana, nu la altii!

Scorpion

Profita de aceasta zi pentru a face putina ordine in viata ta. E un moment bun sa arunci o privire inapoi si sa descoperi cu alti ochi ca nu a mers totul chiar perfect, dar poti depasi acest sentiment printr-un proces personal de purificare.

Pornesti pe un drum care iti va aduce nenumarate sanse de succes, dar e bine sa dai startul acestui nou capitol din viata ta pe un teren complet nou, purificat, curatat de amintiri si regrete.

Gandeste-te la un ogor complet nou pe cere poti incepe sa insamantezi viitoarea recolta, deci conteaza enorm ca pamantul sa fie eliberat de buruieni si daunatori, orice i-ar putea incetini dezvoltarea. Curata deci locul: inima, mintea, spatiul!

Săgetător

Talentul tau in domeniul comunicarii este recunoscut si apreciat de toata lumea. Nimeni nu te intrece in discutii si te implici cu aplomb in conversatii.

Oamenii cu care ai ocazia de a te intalni azi te vor inconjura cu multa simpatie si cu interes total pentru ceea ce ai de spus, pentru ca tu chiar excelezi cand vine vorba de discutii.

Spune ce ai de spus, pentru ca multe din informatiile pe care le transmiti – chiar daca nu e momentul celor mai profunde conversatii – vor fi utile altora. C

a e o urare spusa din inima, o idee stralucita transmisa la momentul cel mai potrivit sau o veste buna pe care abia acum o transmiti lumii, vezi reactii deosebite le cei care te asculta. Prin ceea ce zici, arati cat de mult iti pasa de ceilalti!

Capricorn

Ai mers pe o pista falsa – desi nu prima oara – si iar ai gresit. Cand te vei invata minte sa nu mai face asemene erori?

Ai stat o vreme captiv intr-o mare amagire care acum isi arata adevarata fata. Normal ca suferi ca nu te-ai trezit la realitate mai devreme, si ai tendinta de a trece in revista si alte situatii din trecut in care ai picat in aceeasi plasa, semn ca nu ai invatat ce trebuia din acele lectii.

Ti se vor da iar si iar pana cand vei intelege care e adevarata explicatie a acestor evenimente si sa nu te mai lasi pacalit de aparente inselatoare.

Vărsător

Mereu mai inveti ceva util pentru cel care devii in fiecare zi, iar azi ai ocazia de a mai imbogati cu ceva bagajul tau de informatii si de experiente, ceva ce iti va inspira mai multa incredere in actiunile in care esti direct implicat.

Parca ai primi o confirmare, o aprobare, o garantie ca totul va fi bine, si asta iti da curaj sa duci mai departe ce ai inceput, asteptand cu optimism si entuziasm ceea ce vine.

Pune in aplicare tot ce ai invatat pana acum, dar fii deschis si la noutati interesante.

Pești

Lucrurile o iau razna in jurul tau si intri cumva in panica. E normal sa-ti pierzi cumpatul cand vezi ca toate se dau peste cap si nu mai stii cum sa le tii sub control, dar nu cumva iti asumi vini mai mari decat ar trebui?

Nu esti tu singurul responsabil de situatia aceasta, au mai participat si altii care au stricat tot, ca atare nu te incarca tu de unul singur cu toata povara!

O discutie sincera fata in fata ar ajuta la gasirea celor mai bune solutii, dar daca faci atata caz pe seama acestei furtuni, lucrurile vor parea mai grave decat ar fi cazul.

Ar fi nevoie de o interventie prompta si categorica, dar nu ai curaj, ca nu cumva sa strici si mai tare!

Citește mai multe pe teotrandasfir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel