HOROSCOP, luni, 5 februarie 2018

Balanță

Nu insista sa termini repede ce ai inceput, pentru ca un ritm sustinut nu naste decat extenuare ce poate duce la atingerea limitelor tale maxime.

Cu cat te straduiesti mai mult, cu atat piedicile vor parea mai mari, de aceea azi trebuie sa faci totul lent si chibzuit, fara a tinti prea departe.

Din aproape in aproape, vei materializa acest tel, iar oboseala nu ar fi la fel de mare ca acum, cand incerci sa-ti depasesti limitele. Esti om si neputinta poate fi atinsa la un moment dat.

Scorpion

Toate s-au asezat bine acasa, atmosfera este din nou placuta, pasnica, armonioasa, pentru ca puneti fiecare in prim plan iubirea care va leaga.

Esti cel care inspira liniste si incredere deplina celor dragi, le oferi cuvinte de incurajare, promisiuni clare si tot felul e dovezi care-i asigura pe ceilalti membri ai familiei ca toate merg bine, ca sunteti pe calea cea buna si nimic nu va va lua prin surprindere.

Succesul unei zile frumoase in familie depinde si de felul in care ai facut pace cu tine insuti, pentru ca daca tu esti calm, zambitor si multumit de tine, vei reusi sa le inspiri si altora aceeasi impresie.

Săgetător

Esti impins de la spate de niste termene limita care te irita la culme, dar in loc sa stai si sa comentezi graba cu care trebuie sa te misti, mai bine ai profita de fiecare clipa pentru a te ocupa de acel proiect urgent.

Daca te organizezi mai bine si maresti un pic ritmul, vei vedea ce bine inaintezi spre scopul propus, fara sa intri in panica, fara sa te enervezi pe nimeni si fara sa gresesti, daca hai, la treaba, nu sta cu ochii pe ceas vaicarindu-te ce repede trec orele.

Capricorn

Ai toate motivele de satisfactie astazi, de parca iti ies toate ca la carte! Si planul sentimental e favorizat, avand parte de momente tandre si emotionante alaturi de cel drag, dar si planul profesional e marcat de ocazii excelente de a te remarca.

Competitia care se resimte la serviciu se dovedeste a fi de bun augur, semn ca nu trebuie sa dai inapoi cand apare altul mai curajos sau mai bine pregatit decat tine, ci dimpotriva, sa faci un pas in fata si sa arati ce stii, ce poti, care e talentul tau principal!

Ai cu ce te mandri si cu ce te lauda, iti mai trebuie doar un dram de tupeu si de incredere in propriile forte. Aici trebuie sa lucrezi cel mai mult!

Vărsător 

Nu te mai gandi la nimic altceva decat la lucrurile frumoase ale vietii. Trebuie sa alungi cumva starile depresive care-ti mai dau tarcoale si sa lasi inima sa se umple de bucurie, de sperante noi, de vise frumoase.

Chiar daca nu toate merg perfect in viata ta, exista ceva care ti-ar putea distrage atentia de la grijile cotidiene, totul e sa vrei si tu sa te concentrezi asupra acestor aspecte pozitive.

Oricat de mic ar fi motivul tau de bucurie, trebuie sa te agati de el cu toata fiinta.

Pești 

Cei care apeleaza azi la tine au nevoie de capacitatea ta de a analiza lucrurile profund, serios, pe toate fetele, pentru a oferi o concluzie justa si impartiala.

Joci rol de negociator sau arbitru intr-o situatie cu mai multe directii de interpretare, dar tu esti cel care vede cel mai bine lucrurile de pe margine si esti capabil sa le oferi tuturor o viziune limpede si corecta.

Esti incantat sa vezi ca lumea tine cont de sfaturile tale si ca preia informatiile tale ca pe litera de lege, semn ca ti se apreciaza judecata, inteligenta si intelepciunea. Multi au ceva de invatat azi de la tine!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel