HOROSCOP, luni, 4 decembrie 2017

Berbec

Stai si cantaresti o situatie cu mai multe directii de interpretare, dar nu te grabesti sa extragi concluzia. Astepti sa apara toate detaliile necesare pentru a intelege exact situatia, deci tergiverseaza si tu cumva lucrurile pana cand esti convins ca ai aflat toate aspectele, si pro, si contra.

Decizia pe care o vei lua la final va fi in totala cunostinta de cauza, dupa ce ai analizat situatia pe toate fetele. Ai incredere in rationamentele tale, in modul in care analizezi situatia, pentru ca vei intelege exact cum stau lucrurile pentru a-ti spune ultimul cuvant cu luciditate si maturitate. Nu te juca, nu te grabi, nu glumi cu deciziile tale!

Taur

Ai ocazia de a sta in compania unei persoane care iti inspira virtuozitate, maiestrie, perfectiune! Iti este net superior si onoarea de a-i sta alaturi e in beneficiul tau, primesti de la el informatii valoroase, sfaturi utile, deci tine-le minte, pentru ca le vei folosi candva.

Ca e un expert intr-un domeniu pe care tu abia acum il studiezi, ca e un nume de rasunet sau o celebritate, il privesti cu un sentiment de extaz, de beatitudine, de admiratie sincera, de parca nu-ti vine a crede ca ai asemenea sansa. Foloseste din plin acest prilej unic de a invata mai mult, mai sus, mai bine!

Gemeni

Esti pus pe distractie, deci vei profita de aceasta zi pentru a sarbatori din toata inima! Ca ai sau nu motiv de celebrat, tot gasesti tu ceva care sa-ti ofere sansa de a bea un pahar de vin, de a dansa sau a asculta muzica.

Pentru ca da, muzica are acum un efect revigorant asupra ta, pentru ca leaga mai usor prieteniile, te ajuta pe tine sa te manifesti liber, sa te comporti ca si cum n-ai avea nicio grija.

Un loc in care canta muzica este, pentru tine, un spatiu de relaxare si de veselie, uiti de varsta pe care o ai si lasi melodiile sa-ti umple inima si mintea. Pentru o zi spornica si dinamica, incearca s insotesti toate activitatile acestei zile de muzica, pentru ca vei remarca mai usor efectele sale miraculoase. Parca toate merg mai bine!

Rac

Rareori esti atat de optimist si de entuziast, dar te afli intr-un moment al anumitor planuri care te motiveaza la maxim. Ai convingerea ca toate merg ca pe roate, ca inaintezi repede si bine spre ceea ce ti-ai propus, iar la originea acestei evolutii excelente se afla nimic altceva decat increderea ca totul va fi bine.

Toate lucrurile se aseaza acolo unde trebuie, atunci cand trebuie, semn ca esti sustinut pe toate planurile ca scopul tau sa fie atins mult mai repede, deci mentine acest ritm alert si mai ales acest tonus ridicat, pentru ca succesul visat e din ce in ce mai aproape. Gandeste pozitiv si continua!

Leu

Visezi sa fii acceptat intr-un mediu pe care tu il privesti cu profund respect si admiratie, dar inca nu intrunesti toate conditiile pentru a fi admis.

Ca e vorba de intrarea la un anumit liceu sau la o facultate, ca e vorba de o firma in care ai dori sa lucrezi candva, nu-ti pierde speranta si foloseste timpul pe care il ai la dispozitie pentru a-ti pregati intrarea asa cum se cuvine.

Ai toate sansele sa fii primit acolo unde doresti, ba chiar cu succes deplin, dar pana atunci mai ai de lucru, mai ai de studiat, pentru ca intrarea va necesita si o examinare. Vei face fata cu brio, daca te apuci inca de acum de invatat si ceri sfaturi de la altii cu experienta.

Fecioara

Tu iti vezi serios de treaba, dar se baga altii unde nu le fierbe oala si risca sa strice si ceea ce ai cladit tu. Nu te baza pe cei care se bat cu pumnul in piept ca ar fi cei mai buni sau ca au avut succese grozave inainte, pentru ca nu se potrivesc si situatiei de fata.

Tu te concentrezi la ceea ce ai de facut si iti asumi fiecare sarcina cu multa maturitate, or ceilalti nu sunt foarte atenti la ceea ce fac.

Ei gresesc, fac mici gafe pe parcurs, nu vad eventualele riscuri si pot da peste cap chiar si cele mai bine construite planuri, de aceea ar fi de preferat sa nu lucrezi alaturi de ei. Te descurci mai bine singur.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel