Horoscop, luni, 30 iulie, 2018

Zodii
Zodii

Horoscop. Racii să fie mai eficienți în rutinele lor, dar să nu se epuizeze. Trebuie dat  familiei sale mai multă atenție în perioada aceasta. Pentru Berbeci este o zi în care nu e ușor să facă față lucrurilor multe și mărunte.

HOROSCOP, BERBEC, LUNI 30 IULIE

Nu e usor sa faci fata lucrurilor multe si marunte care te asalteaza zilnic. Trebuie totusi sa nu-ti uiti directia in care vrei sa te indrepti. In caz contrar te vei irosi in detalii fara sens.

Deschiderea catre alte idei si catre alte puncte de vedere te ajuta sa-ti depasesti limitarile si, cine stie, chiar sa cunosti noi oameni interesanti. Nu crezi ca merita?

Munca trebuie sa-ti faca placere, altfel se transforma in sclavie. Gaseste ceva care sa te intereseze cu adevarat; daca renunti la visele tale iti vei irosi viata.

Norocul te va insoti, fii pregatit(a) sa iei rapid hotaririle care se vor impune.

Poate parea banal, dar spalatul frecvent pe miini iti poate salva viata. Mai ales acum...

HOROSCOP, TAUR, LUNI 30 IULIE

Binele si raul depind de context si de cum ne hotarim sa ne traim viata. Nu exista o referinta exterioara la care sa ne raportam. Foloseste-ti discernamintul cind iei o decizie!

Cand iti gasesti jumatatea simti ca nimic nu te mai poate opri.

Nu te grabi pe scari, risti sa cazi, mai ales spre dupa-masa.

Un cistig neasteptat va reusi sa-ti readuca optimismul. Vei descoperi cu surprindere ca nu esti lipsit(a) de noroc, iar viata ti se va infatisa cu totul altfel.

Ziua de astazi pare sa fie un atac asupra responsabilitatilor tale: foarte multa munca, prea multa oboseala, parca nici nu esti platit (a) cat meriti.

HOROSCOP, GEMENI, LUNI 30 IULIE

Este o perioada buna sa iei decizii importante, mai ales ca ai toate informatiile necesare sa o faci. Consecintele viitoare insa s-ar putea sa nu fie cele anticipate.

Ai putea sa fi regele sau regina locului tau de munca astazi, cu multa atentie pozitiva indreptate spre tine. Poate o sa rezolvi o situatie dificila sau faci o gluma foarte potrivita la situatie. Oricum oamenii te vor aprecia mult azi, bucura-te!

Norocul tau iti surade prin capacitatea ta de a atrage partenerii potriviti pentru tine. Nu iti lasa ego-ul sa stea in calea oportunitatilor vietii.

Tinjesti dupa o relatie apropiata; vrei sa ai cui sa ii impartasesti cele mai ascunse dorinti. Incearca sa cunosti oameni noi; vei avea sansa de a intilni pe cineva deosebit.

Fereste-te de „vindecatorii" care-si fac reclama la televizor sau prin ziare. Sanatatea ta si a celor dragi este prea importanta pentru a o risca.

HOROSCOP, RAC, LUNI 30 IULIE

Fii mai eficient in rutinele tale, dar nu te epuiza. Da familiei tale mai mult atentie in perioada aceasta.

Accepta-te asa cum esti si incearca sa te impui si celorlalti. Nu poti de fiecare data sa te schimbi dupa cum vor cei din jur. Ai incredere in steaua ta!

Nu poti controla totul, ia lucrurile asa cum sint. Gindeste-te la lucrurile placute din viata ta fara sa te concentrezi pe cit de multi sau de putini bani ai. Viata merge mai departe.

Cateodata norocul inseamna sa primesti ceea ce primesti, nu ceea ce ai fi vrut sa primesti.

Cind vine vorba de dragoste, gesturile tale sint imprevizibile. Desi ai fi vrut sa iti planuiesti actiunile cu grija, intervine ceva care te face sa sari peste multi pasi si sa ajungi unde nu te-ai fi gindit ca poti ajunge. Apoi vei simti nevoia sa dai inapoi, sa astepti putin si sa planuiesti din nou. Acest mod de actiune este bun doar daca iti acorzi destul timp pentru a analiza lucrurile.

HOROSCOP, LEU, LUNI 30 IULIE

Cel ce ride la urma ride mai bine. Nu te hazarda, incearca sa temporizezi deciziile pina cind vei obtine informatii suplimentare. Mentine-te in expectativa pina cind vei putea sa ai ultimul cuvint.

Un lider are multe fete. Nu incerca sa afisezi un stil care nu ti se potriveste; nu-ti nega personalitatea. Oamenii te vor urma doar daca vor avea incredere in tine.

Se poate ca unele probleme de sanatate sa se faca simtite in perioada urmatoare. Ai grija la ce medici apelezi; asigura-te de competenta lor.

E timpul sa te gandesti la tine si la cine esti cu adevarat. Norocul iti va surade cand realizezi ca tu ai puterea si esti cel mai important jucator.

In dragoste, daca vrei sa stii cu adevarat care iti sint sentimentele pentru cineva, trebuie sa-ti asculti inima. Asculta cu atentie si nu vei regreta!

HOROSCOP, FECIOARĂ, LUNI 30 IULIE

Cineva s-ar putea sa-ti spuna o poveste incredibila. Incearca sa descoperi simburele de adevar.

S-ar putea sa fi invitat(a) la un eveniment social la care nu prea vrei sa te duci. Poate esti stresat(a), obosit(a) sau anxioasa/anxios si tot ce vrei este sa stai acasa sa te relaxezi. Multi dintre prietenii tai se duc si poate te simti presata. Numai tu poti hotari ce este bine pentru tine, dar nu uita sa iti pui grija pentru tine pe primul loc.

Perioada imediat urmatoare va fi mai putin favorabila din punct de vedere al sanatatii. O schimbare a stilului de viata se impune cu acuitate.

O persoana interesanta s-ar putea sa incerce sa-ti atraga atentia; fii atent(a) la subtilitati, altfel poti rata anumite semne revelatoare.

Intuitia iti este de folos in ceea ce priveste problemele legate de cariera. Poate ca ti-ai trasat deja citeva linii generale pe care ar trebui sa mergi si astazi totul pare mai clar.

Pastreaza totusi o doza de circumspectie. Nu te grabi sa actionezi, nu lua decizii pripite. Foloseste-ti atit inteligenta cit si intuitia ca sa evaluezi obiectiv situatia, si fa miscarile la momentul potrivit.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel