HOROSCOP, luni, 3 octombrie 2016

Berbec

Ai un mare tel de atins in cariera, dar e cale lunga pana vei ajunge la materializarea lui. Trebuie sa mai pui mana pe carte, sa inveti ceva nou, sa apelezi la persoane specializate in domeniul cu pricina, deci cauta de pe acum mijloacele concrete de a-ti vedea visul implinit. 

Taur

Nu te aventura asa la primul pret care ti se propune, fie ca e vorba de sansa de a cumpara ceva sau de a vinde un obiect, pentru ca vei regreta mai apoi impulsivitatea de acum. Trebuie sa mai negociezi, sa obtii un pret mai profitabil. 

Gemeni  
Nu poti continua o poveste de iubire in acelasi mod ca pana acum, ci se cere o viziune noua asupra relatiei voastre. Poate s-a instalat monotonia si plictiseala, poate simti un blocaj in comunicarea cu persoana iubita, deci ar fi nevoie de aer proaspat in cuplu. 

Rac

Unde apari tu, chiar si cele mai aprinse conflicte au sanse sa se aplaneze, pentru ca vii cu duhul blandetii si reusesti sa-i linistesti pe toti cu o vorba. Nimeni nu si-ar permite sa ridice tonul in fata ta, pentru ca inspiri respect si autoritate, chiar si fara a fi nevoie de ton ridicat.

Leu

Cine se aseamana se aduna – spune o vorba – si acelasi lucru simti si tu azi in legatura cu omul care te completeaza in tot ce faci. Priveste la cel din fata ta, pentru ca devine un fel de oglinda a propriei tale identitati. 

Fecioara

Mai prudent si poate si mai temator din fire, privesti cu nesiguranta spre zilele care vin, de parca ai presimti ca urmeaza evenimente pe care nu stii cum le vei gestiona. Lasa orice frica deoparte si porneste cu capul sus, cu planuri marete, cu mai multa incredere in capacitatea ta de a face fata provocarilor. 

Balanța

Iubirea nu vine intotdeauna in lumini sclipitoare, ci si in forme banale, pe care ai fi tentat sa le ignori. Totusi, azi trebuie sa fii atent la ce se petrece in jurul tau, pentru ca evenimentele prin care treci, desi marunte si nesemnificative, au conotatii speciale pentru inima ta.

Scorpion

Ca sa-ti poti implini visul pe care il tii acum ascuns in minte, ar mai fi nevoie de cateva informatii in plus si de ceva experienta de viata. Cu alte cuvinte, trebuie sa te apuci de invatat, pentru ca viitorul va cere de la tine niste deprinderi pe care doar ti le-ai dorit inainte, dar nu ai reusit sa le atasezi la bagajul tau de cunostinte. 

Săgetător

O binefacatoare gura de aer proaspat apare datorita unei sume de bani care intra azi in posesia ta. Parca te mai linistesti si tu, scapi de un stres care te apasa pe suflet, si chiar ai curajul sa faci planuri cu acei bani, pentru ca vin exact cand aveai mai mare nevoie de ei.

Capricorn

Prea te lasi dominat de influentele negative din jurul tau, cand tu ai resursele proprii de energie care te-ar putea ajuta sa treci cu brio peste orice impas. Nu te compara cu altii, tu esti tu, stii cel mai bine pe ce te poti baza, or ceilalti te privesc ca si cum ai fi la fel ca ei: limitat de tot felul de blocaje, ingrijorat de ceea ce nu merge bine.

Vărsător

Ceea ce pe tine te avantajeaza, pe altul il pune intr-o lumina deranjanta, dar ce conteaza cel mai mult in acest moment: binele personal sau altruismul? Chiar daca e o atitudine usor egoista, de vreme ce te gandesti numai la ceea ce iti convine tie, asta-i viata, azi unul e pe val, si altul in prapastie.

Pești 

Cel mai mare dusman al zilei e in mintea ta, pentru ca de acolo vin tot felul de semnale negative care te opresc inaintea oricarei initiative. Ai vrea sa faci multe, dar mereu ceva te tine pe loc si acestea sunt fricile si slabiciunile tale pe care le lasi sa se manifeste in voie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel