HOROSCOP, luni, 3 iulie 2017

Berbec

Ai ajuns la finalul unei etape si iti permiti si tu o zi de odihna. Se vede ca esti obosit, refuzi orice activitate care cere de la tine chiar si cel mai mic efort. Ai parcurs un drum lung si acum simti nevoia de o recuperare totala a energiilor consumate. Meriti toate felicitarile, si ziua de azi sunt un prilej excelent de a povesti lumii prin ce ai trecut si cat de mult ai muncit ca sa ajungi la acest nivel care te satisface din multe puncte de vedere. Faptul ca ai ajuns la capat este cea mai mare bucurie!

Taur

Ai motive de bucurie cand vine vorba de cheltuieli, de cumparaturi, de bugetul familiei. Calculul sumar pe care il faci suna promitator si te incurajeaza sa te gandesti la o noua serie de investitii pentru confortul casei tale. Discuti si cu familia despre cumparaturile la care te gandesti si primesti din partea lor numai confirmari ca momentul e potrivit, ca si ei vor acel lucru la care tu visezi, deci merita sa iesiti la cumparaturi. Poate ai ramas cu ceva bani nefolositi si acum e momentul cel mai bun pentru a aduce acasa ceva nou, de care toata lumea se bucura. Ca e un televizor nou sau un obiect de decor, lumea se strange in jurul lui cu veselie.

Gemeni

Ceea ce, la prima vedere, pare a fi un hop, vei vedea mai tarziu ca era cel mai bun lucru care se putea intampla, ca atare nu privi in jur cu ostilitate. Daca unele planuri nu evolueaza atat de repede sau usor pe cat ai fi dorit, nu e altceva decat un prilej pentru tine de a descoperi cat de capabil esti in momentele cele mai dificile. Daca treci peste un moment mai complicat genereaza o stare de satisfactie si de mandrie personala net superioare decat daca toate ar fi mers ca unse, fara sa depui nici un efort. Vei avea cu ce te lauda la final tocmai pentru ca acest proiect a fost mai greu, altfel nu ai sti sa apreciezi un succes daca ar fi obtinut prea simplu. Ce-i simplu nu-i neaparat si ce-i mai bun pentru tine!

Rac

Trebuie sa alegi pe ce drum vrei sa mergi in perioada urmatoare, dar nu esti inca pregatit pentru a lua o decizie. Ai mai multe variante la dispozitie, toate au ceva de oferit si toate au un pret de platit, deopotriva, tocmai de aceea nu stii asupra careia sa te opresti. Nu face alegerea la intamplare, in functie de starea de moment, ci analizeaza atent ce ti se potriveste, pentru ca alegerea, odata facuta, nu mai poate fi schimbata. Nu te grabi la prima idee care iti vine in minte, pentru ca e posibil ca cea de a doua sa fie mai inspirata.

Leu

Verifica toate informatiile inainte de a pleca la drum, pentru ca se poate strecura un detaliu minor care iti poate strica toata placerea calatoriei. O iei pe un drum gresit, te ratacesti intr-o zona necunoscuta, esti deturnat spre o alta destinatie decat ai stabilit initial sau cei care au promis ca te vor insoti intr-o anumita directie isi schimba peste noapte optiunile. Ceva nu iese conform planurilor in calatoria de azi, dar poti schimba totul din mers astfel incat sa pleci totusi de acasa. Chiar daca nu ajungi acolo unde ti-ai propus, poate fi o iesire placuta.

Fecioară

Foloseste aceasta zi pentru un mic proces de constiinta pentru tine insuti. Chiar daca ai parte de o insomnie de toata frumusetea in urma unei perioade obositoare pentru psihicul tau sau alegi de buna voie doua ore de nesomn in care te concentrezi asupra lucrurilor cele mai ascunse ale sufletului tau, te vei trezi maine cu o atitudine noua de viata si cu multe idei. Se petrece ceva in constiinta ta, in subconstientul tau, in adancul inimii tale care seamana cu o revelatie, cu un raspuns primit de sus. Se formeaza o conexiune mult mai puternica intre tine si cer, deci invata sa rogi, sa chemi, sa ceri in viata ta ceea ce vrei sa primesti!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel