HOROSCOP, luni, 28 august 2017

Berbec

Nimeni nu se indoieste de ce parinte minunat esti tu, de ce gazda perfecta esti pentru cei care iti calca pragul sau ce talent fantastic ai prin bucatarie, dar azi pur si simplu debordezi de inspiratie in aceste domenii! Te concentrezi doar asupra dorintelor celorlalti cu inima deschisa, uitand complet de tine, dar o faci cu o bucurie care nu arata nici a supunere, nici a sacrificiu, ci o faci din placere, pentru ca vrei. Dai si camasa de pe tine pentru bucuria cuiva drag pe care-l ai alaturi, pentru ca tu iti extragi fericirea de fapt din multumirea deplina a celuilalt. Daca el se simte bine, tu esti in al noualea cer, de aceea tot dai si dai si dai... nu te mai opresti din generozitate!

Taur

Oricat de suparat ai fi pe cineva care te-a ranit, azi esti coplesit de dorinta de a trece totul cu vederea si a va mai acorda unul altuia o sansa. O veche iubire poate reinvia, o prietenie pierduta poate continua, o situatie care te-a jignit ar putea fi reparata cu succes, dar totul vine din capacitatea ta de a lasa inima sa dicteze tonul. Ego-ul tau ti-ar putea spune ca nu lasi garda jos, sa fii tare si sa arati celuilalt ca nu se poate juca asa cu tine, dar inima ta, chiar si asa slaba si fragila cum e ea, tanjeste dupa impacare! Ofera-ti aceasta sansa de ierta si de a cere iertare, pentru ca nu-ti place, recunoaste, aceasta situatie!

Gemeni

Oamenii nu pot fi intotdeauna pe aceeasi lungime de unda cu tine, dar inainte de a-i cataloga drept inamici, gandeste-te de doua ori daca nu cumva piedicile lor au, totusi, un rost! S-ar putea sa vada lucrurile din alt unghi decat o faci tu si sa te traga la maneca la timp, inainte de a face o greseala. Oricat de incapatanat ai fi, incearca sa asculti ceea ce iti spun ceilalti, mai ales daca aduc si argumente logice suficient de puternice. Nu ai cum sa le stii tu chiar pe toate, deci nu strica sa mai asculti din cand in cand si opiniile altora, chiar daca sunt complet diferite de cele proprii.

Rac

Simtul artistic devine unul din criteriile care te ghideaza sa faci unele schimbari in viata ta. Ca e doar o schimbare de decor sau de atmosfera, adaugand un plus de frumusete spatiului in care te afli, sau pornesti pe o cale ce implica talent creator, esti pregatit sa deschizi acest drum cu bucurie, pentru ca e ca o dorinta implinita pentru tine. Poate visai sa-ti folosesti mai mult talentele cu care esti inzestrat, dar, prins intr-un angrenaj material, ai considerat ca arta nu te poate hrani, dar daca acest vis a ramas in inima ta ca o samanta care nu a dat roade, poate ar fi momentul s-o lasi sa incolteasca. Nici nu stii ce surprize iti poate oferi de acum inainte. Simti nevoia sa desenezi, sa pictezi, sa creezi? Da-i drumul!

Leu

Unii se joaca prea mult cu emotiile tale, dar nu trebuie sa te superi! Asa e firea lor, mai jucausa, mai distrata, fara sa-si dea seama cat de serios privesti tu chestiunile de suflet. Tu nu te joci nici cu iubirea, nici cu declaratiile de dragoste, nici cu gesturile de prietenie, pentru ca nu ai vrea sa fie gresit interpretate. Cand promiti ceva cuiva drag, tu chiar te tii de cuvant, dar altii uita sa-si duca la indeplinite promisiunile. Incearca sa privesti cu umor atitudinea lor, nu pune la suflet vorbele frumoase si lingusitoare si nici nu crede tot ce auzi, chiar daca iti face placere.

Fecioara

Esti nostalgic si iti aduci aminte de vremuri de demult, poate de pe vremea copilariei tale sau de cand erau copii tai mai mici. Poate ai ocazia de a trece prin locuri de care esti atasat emotional, de care te leaga amintiri intense si pe care le credeai demult uitate, dar iata ca ele mai au si astazi efecte dintre cele mai profunde. Ceva important din trecut revine acum in actualitate dandu-ti linistea peste cap, pentru ca nici tu nu stii clar ce este: fericire sau regret? Poate retraiesti aceleasi emotii de atunci!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel